Η ταινία Red Dead Redemption βρήκε υποστηρικτή στο Χόλιγουντ!

Αν θέλετε να γίνει πραγματικότητα ξεκινήστε από τον Jack Black
08 Απριλίου 2023 12:40
Η ταινία Red Dead Redemption βρήκε υποστηρικτή στο Χόλιγουντ!

Τον τελευταίο καιρό ανακοινώνονται ολοένα και περισσότερες ταινίες και σειρές βασισμένες σε διάσημα και άκρως επιτυχημένα βιντεοπαιχνίδια, με το πιο πρόσφατο παράδειγμα να είναι η εξαιρετική σειρά The Last of Us του HBO

Ένα ακόμη βιντεοπαιχνίδι που θα μπορούσε άνετα να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη θα ήταν το Red Dead Redemption της Rockstar Games, το οποίο αν και δεν έχει ακουστεί ποτέ ότι το αναλαμβάνει κάποιο στούντιο παραγωγής, βρήκε έναν ένθερμο υποστηρικτή στο Χόλιγουντ. 

Ο λόγος για τον Jack Black, ο οποίος πιστεύει ότι μια ταινία του Red Dead Redemption είναι το επόμενο μεγάλο videogame adaptation που μπορεί να γίνει και έχει έναν συγκεκριμένο λόγο που το πιστεύει. 

Μιλώντας στο BBC για την προώθηση της ταινίας Super Mario Bros., εκεί όπου δανείζει τη φωνή του στον Bowser, είπε πως είναι μεγάλος fan των διασκευών "εφόσον γίνονται σωστά" και εξήγησε λέγοντας: 

Το The Last of Us ήταν φανταστικό. Είναι τρελό το πόσο πιστό είναι στο αυθεντικό έργο. Βασικά ήταν όλα παρμένα από το παιχνίδι με μερικές μετατροπές. Υπάρχουν κάποια σπουδαία παιχνίδια που ακόμη δεν έχουν εξερευνήσει στην τηλεόραση ή το σινεμά. Ίσως να μπορούσε να γίνει μια ταινία Red Dead Redemption; Θα μπορούσε επειδή πιστεύω ότι έχει μια εξίσου καλή, αν όχι καλύτερη, ιστορία από το The Last of Us. 

Ο πρωταγωνιστής των cult ταινιών "Tenacious D: The Pick of Destiny" και "School of Rock" μίλησε και αρκετοί μάλλον θα συμφωνήσετε μαζί του.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι αναμένεται η ταινία "Borderlands", το "Return to Silent Hill", το "Minecraft" με τον Jason Momoa, το "Bioshock" και το "Gears of War" από το Netflix, ενώ στα σκαριά βρίσκεται μια ταινία του Ghost of Tsushima, μια νέα ταινία Street Fighter, το Mortal Kombat 2, το Sonic the Hedgehog 3, πολλών άλλων projects, όπως τη σειρά "Fallout" και τη σειρά "God of War" που θα έρθουν στο Amazon Prime Video, μαζί με την τηλεοπτική διασκευή του Mass Effect.