Σειρά Fallout: Πρώτη επίσημη φωτογραφία από το σόου του Amazon!

Μια αρχική, κλεφτή ματιά
25 Οκτωβρίου 2022 22:52
Σειρά Fallout: Πρώτη επίσημη φωτογραφία από το σόου του Amazon!

Αυτό το μήνα, το λατρεμένο gaming franchise Fallout γιορτάζει τη μεγάλη επέτειο 25 χρόνων του, αφού το πρώτο κεφάλαιο είχε κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 1997. Με αυτή, λοιπόν, την αφορμή, η Amazon έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας την πρώτη επίσημη εικόνα από την τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η συνδρομητική υπηρεσία Amazon Prime ευχήθηκε στη Bethesda, δημοσιεύοντας συγχρόνως το πρώτο στιγμιότυπο από το σόου. Σε αυτό βλέπουμε δύο χαρακτήρες να ετοιμάζονται να βγούνε από την πόρτα ενός Vault που μόλις άνοιξε. Έξω τους περιμένει κάποιος που ομοίως δε γνωρίζουμε.

Βέβαια, κάτι φαίνεται να έχει πάει στραβά στο Vault αυτό, αφού κοντά στην έξοδο φαίνεται να είναι κρυμμένο ένα πτώμα. Παράλληλα, οι χρήστες των social media αναφέρουν ότι ενδέχεται η εικόνα να κρύβει ακόμη περισσότερα μυστικά. Δείτε την παρακάτω.

Η πρώτη εικόνα της τηλεοπτικής σειράς Fallout:

Οι συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς Fallout:

Να σας υπενθυμίσουμε πως η σειρά Fallout είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2020 και προς το παρόν δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα φτάσει στις οθόνες μας.

Το σόου αποτελεί μια σύμπραξη των Amazon Studios, Bethesda Game Studios και της Kilter Films. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Jonathan Nolan και Lisa Joy (το δημιουργικό δίδυμο του Westworld) και ο Todd Howard από τη πλευρά της Bethesda. Χρέη showrunner θα εκτελούν εδώ οι Geneva Robertson-Dworet και Graham Wagner. Τον πιλότο του Fallout να αναφέρουμε ότι θα σκηνοθετήσει ο Jonathan Nolan, όπως έκανε και στο Westworld του HBO.

Το καστ της τηλεοπτικής σειράς Fallout:

Μάλιστα, ξέρουμε ήδη πως ο Walton Goggins θα συμμετέχει στην live-action σειρά, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό πως και η Ella Purnell, του "Yellowjackets", θα έχει και εκείνη πρωταγωνιστικό ρόλο. Συγκεκριμένα, η Purnell θα παίξει την Jean, μια νεαρή γυναίκα με έντονο χαρακτήρα που κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό. Συγχρόνως, έχει γίνει επίσης γνωστό πως στη σειρά θα δούμε και τον Kyle MacLachlan, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από το Twin Peaks των David Lynch και Mark Frost, καθώς και τους τους Xelia Mendes-Jones (Father Stu) και Aaron Moten (Next).

Το setting της τηλεοπτικής σειράς Fallout:

Αξίζει να αναφερθεί πως με τα γυρίσματα να λαμβάνουν χώρα στη Νέα Υόρκη, είναι πολύ πιθανό πως η σειρά χρησιμοποιεί ως έμπνευση το Fallout 3, όπως εικάζουν πολλοί. Πιθανώς να μας ταξιδέψει, λοιπόν, σε μια νέα εκδοχή της Capital Wasteland.

Όσον αφορά τα Valuts πάντως, το σόου θα ξεκινήσει από το Vault 32, σύμφωνα με το φωτογραφικό υλικό που έχει διαρρεύσει.

Στο σύμπαν του Fallout, τα Vaults είναι ειδικά καταφύγια που έχουν δημιουργηθεί από τη Vault-Tec Corporation και την Αμερικανική κυβέρνηση, με στόχο να φιλοξενήσουν εκατοντάδες ανθρώπους στην περίπτωση πυρηνικού πολέμου. Βέβαια, όπως μαθαίνουμε, το όλο εγχείρημα χρησιμοποιήθηκε εν τέλει για ανήθικα κοινωνικά πειράματα που είχαν σχεδιαστεί για να προσδιορίσουν τις επιπτώσεις των διαφόρων περιβαλλοντικών και ψυχολογικών συνθηκών στους κατοίκους τους.

Το Vault 32 που θα δούμε στη σειρά δεν αναφέρεται σε κανένα από τα παιχνίδια.