Ο ηθοποιός του Arthur Morgan είναι βέβαιος ότι θα έρθει το Red Dead Redemption 3, αλλά…

Αλλά ίσως δε θα βρίσκεται εκείνος μέσα στο project
06 Δεκεμβρίου 2023 15:48
Ο ηθοποιός του Arthur Morgan είναι βέβαιος ότι θα έρθει το Red Dead Redemption 3, αλλά…

Έχουν περάσει περίπου πέντε χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το Red Dead Redemption 2 και οι fans από τότε περιμένουν ένα σημάδι ή κάτι από την Rockstar Games για το τι θα ακολουθήσει μετά. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για το Red Dead Redemption 3, αλλά μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Όπως όλα δείχνουν, καλό θα ήταν να μην περιμένετε να δείτε στο τρίτο κεφάλαιο τον Arthur Morgan - το κεντρικό πρόσωπο του RDR2-, γιατί μέχρι και ο ίδιος ο ηθοποιός που τον υποδύεται, ο Roger Clark, λέει ότι η ιστορία του έχει ήδη ειπωθεί.

Ο ηθοποιός πήρε το βήμα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Χ για να μιλήσει για το GTA, αλλά ένας fan δεν δίστασε να τον ρωτήσει για το Red Dead Redemption 3. Ο χρήστης με την ονομασία ABMorgan1863 ρώτησε τον Clark τα εξής: Ξέρω ότι δούλεψες με τη Rockstar και υπάρχουν μυστικά που πρέπει να κρατήσεις, αλλά πιστεύεις ότι υπάρχει "κάτι" σχετικά με το RDR III, Πχ με το πως φτιάχτηκε αυτό το gang (που είδαμε στο RDR2) ή αν θα βρίσκεται ο Arthur ως κεντρικός ή δευτερεύον χαρακτήρας;

Ο Clark απάντησε στον χρήστη λέγοντας τα εξής: Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε το Red Dead Redemption 3 μια μέρα. Πότε θα είναι αυτό, δεν έχω απολύτως καμία ιδέα. Μην υπολογίζετε σε αυτό τη συμμετοχή του Arthur…Η ιστορία του έχει ειπωθεί πιστεύω.

Έτσι, όπως αναφέρει και ο ηθοποιός, είναι βέβαιο ότι θα δούμε κάποια στιγμή στο μέλλον το επόμενο κεφάλαιο του Red Dead Redemption, αλλά μέσα σε αυτό δε θα βρίσκεται -μάλλον- ο λατρεμένος χαρακτήρας που είδαμε στο sequel.

Εσείς πότε πιστεύετε ότι η Rockstar Games θα αποκαλύψει το επόμενο Red Dead Redemption; Πείτε μας στα σχόλια!