Red Dead Redemption 2: Θα πάθετε πλάκα με τα γραφικά του χάρις αυτό το mod

Το παιχνίδι της Rockstar Games ρίχνει σαγόνια για άλλη μια φορά χάρη στην κοινότητα
02 Οκτωβρίου 2023 18:37
Red Dead Redemption 2: Θα πάθετε πλάκα με τα γραφικά του χάρις αυτό το mod

Ένα ολοκαίνουργιο mod κυκλοφόρησε για την PC έκδοση του Red Dead Redemption 2, το οποίο επικεντρώνεται για άλλη μια φορά στα γραφικά και στο πόσο ρεαλιστικό δείχνει. Έχουμε δει πολλά διαφορετικά mods στο παρελθόν, αλλά το Visual Redemption Project έρχεται και ρίχνει κυριολεκτικά σαγόνια.

Το Project αυτό μπορείτε να το κατεβάσετε και εσείς τώρα και σύμφωνα με την περιγραφή του κάνει ολόκληρο “overhaul” στα καιρικά φαινόμενα του παιχνιδιού, βελτιώνει την απόσταση στις σκιάσεις σε όλες τις διαφορετικές καιρικές συνθήκες, φέρνει καλύτερες αντανακλάσεις στο νερό και πάρα πολλά ακόμα.

Όπως καταλάβατε, το mod αλλάζει σχεδόν ολόκληρη την ατμόσφαιρα και τους φωτισμούς και πάει το παιχνίδι σε ένα άλλο επίπεδο, που σίγουρα θα ενθουσιάσει του PC gamers, αλλά και εκείνους που λατρεύουν τα mods.

Πάρτε μια γεύση από το Visual Redemption Project παρακάτω:

 

Δείτε εικόνες: 

Μπορείτε να βρείτε το Visual Redemption Project από εδώ. Πρόσφατα είδαμε και έναν άλλον παίκτη που έπαιζε το “RDR2” με 100 mods στην ΡΤΧ 4090 και τα γραφικά ήταν εξίσου εντυπωσιακά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε και εκείνο το βίντεο πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το Red Dead Redemption 2 κυκλοφόρησε το 2018 και λίγο αργότερα για το PC. Παρόλο που οι fans ζητούν εδώ και καιρό ένα next-gen patch για τα PS5 και Xbox Series X|S, η Rockstar Games δεν έχει ανταποκριθεί.