Ο σκηνοθέτης του Ghost of Tsushima θέλει η ταινία να είναι αποκλειστικά στα Ιαπωνικά

Για να τιμήσει τον Akira Kurosawa
13 Αυγούστου 2022 14:52
Ο σκηνοθέτης του Ghost of Tsushima θέλει η ταινία να είναι αποκλειστικά στα Ιαπωνικά

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Sony Pictures ετοιμάζει την ταινία του Ghost of Tsushima και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης του John Wick, Chad Stahelski, ο οποίος θα καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα, μίλησε στο Collider και δήλωσε ότι θέλει να τιμήσει τον θρυλικό Akira Kurosawa, γυρίζοντας την ταινία με ιαπωνικό cast. Αυτό σημαίνει ότι οι διάλογοι θα είναι στα ιαπωνικά και στα μέρη μας θα την απολαύσετε με υπότιτλους.

Γενικά, ο Akira Kurosawa είναι από τις μεγαλύτερες επιρροές της ζωής μου. Η Sony Pictures με υποστηρίζει και στα σχέδια μου έχω ένα πλήρες ιαπωνικό cast και ιαπωνικούς διαλόγους για την ταινία.

Εκτός από τα παραπάνω, τα οποία είναι αρκετά ευχάριστα νέα για πολλούς, ο διάσημος σκηνοθέτης είπε ότι εκτός από την Sony «που είναι μέσα», το δυτικό κοινό πιστεύει πως είναι έτοιμο για μία κινηματογραφική εμπειρία με υπότιτλους. Όπως άλλωστε είδαμε και με το πολύ επιτυχημένο του Squid Game του Netflix, το οποίο ήταν στα Κορεάτικα ή όπως έγινε με το οσκαρικό Parasite.

Το project, είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο ακόμα, πράγμα που σημαίνει ότι θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να δούμε τα πρώτα στιγμιότυπα ή το cast που θα συμμετέχει.

Η πλοκή της ταινίας θα βασίζεται σαφώς πάνω στο παιχνίδι, όπου πρωταγωνιστεί ο σαμουράι Jin Sakai, ο οποίος είναι ο τελευταίος επιζών της φατρίας του. Για να απελευθερώσει την Tsushima θα πρέπει να βάλει στην άκρη τις παραδόσεις των σαμουράι και να κηρύξει έναν ανορθόδοξο πόλεμο ενάντια στους δυνάστες της πατρίδας του.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την ταινία του Ghost of Tsushima παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.