Tom Holland: Ένας Spider-Man φοράει ψεύτικα οπίσθια στο "No Way Home" (ΒΙΝΤΕΟ)

Βάλτε στοιχήματα: Ο Peter 1 ή o Peter 2;
23 Φεβρουαρίου 2022 20:12
Tom Holland: Ένας Spider-Man φοράει ψεύτικα οπίσθια στο "No Way Home" (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι απολαυστικές αποκαλύψεις του Tom Holland από τα παρασκήνια του Spider-Man: No Way Home έχουν χαρίσει αρκετές viral στιγμές, κυρίως γιατί ο ίδιος είναι -όπως παραδέχεται- αρκετά ειλικρινής κάτι που τον βάζει σε μπελάδες συνεχώς. Θα θυμάστε τη φορά που αποκάλυψε πώς πίνει τον φραπέ του ή όταν αποκάλυψε ότι η μαμά του τα έχωσε στους παραγωγούς της ταινίας ή όταν αποκαλύφθηκε ως Spider-Man μπροστά στον Robert Pattinson πριν πάρει το ρόλο. 

Τώρα βρέθηκε καλεσμένος στην Late Night εκπομπή του Seth Meyers και άφησε ένα..."spoiler" για την ταινία -που σχεδόν όλοι έχουν δει πλέον. Ποιο ήταν αυτό; Ότι ένας από τους δύο βετεράνους Spider-Man φοράει ψεύτικα οπίσθια μέσα στη στολή του:

Θα σου δώσω ένα spoiler, αν και δε θα σου πω ποιος ακριβώς, αλλά ένας από εμάς φοράει ψεύτικο κώλο στη στολή του...Μπορείτε να το βρείτε μόνοι σας. 

Θυμάμαι να είμαι στο πλατό και να λέω "Οουάααου, μισό λεπτό. Αυτός δεν είναι αληθινός. 

Δείτε το απόσπασμα στο 4:32

Σήμερα η Sony και η Marvel έσπασαν το internet καθώς δημοσίευσαν τη φωτογραφία που θα συζητιέται για πολύ καιρό, στην οποία οι Holland, Maguire και Garfield αναπαριστούν το διάσημο "Spider-Man pointing" meme.

Το Spider-Man: No Way Home έχει αποσπάσει περί τα 1.8 δις δολάρια παγκοσμίως και αποτελεί την τρίτη πιο επιτυχημένα εμπορική ταινία όλων των εποχών στις ΗΠΑ, σπάζοντας το ρεκόρ του Avatar