Ο Tom Holland βρήκε το μπελά του από την Marvel επειδή χρησιμοποιούσε αυτή τη λέξη

Στο πλαίσιο της προωθητικής καμπάνιας του Spider-Man: No Way Home
06 Φεβρουαρίου 2022 16:14
Ο Tom Holland βρήκε το μπελά του από την Marvel επειδή χρησιμοποιούσε αυτή τη λέξη

Την ώρα που το Spider-Man: No Way Home συνεχίζει ακόμη και σήμερα να προβάλλεται σε διάφορες κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως, καταγράφοντας πορεία-ρεκόρ που το τοποθετεί ως την ταινία με το 6ο μεγαλύτερο box office όλων των εποχών, ο Tom Holland παρέμεινε στο προσκήνιο και για την επερχόμενη Uncharted ταινία.

Με αφορμή, λοιπόν, τη νέα αυτή περιπέτεια που θα κάνει το ντεμπούτο της στα μέσα του Φεβρουαρίου, ο  Holland παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο The Hollywood Reporter.

Στο πλαίσιο της αποκάλυψε πως και στο press tour του Spider-Man: No Way Home είχε μπλεξίματα με τη Marvel. Όχι, αυτή τη φορά ο νεαρός ηθοποιός δεν αποκάλυψε κάποιο spoiler, αλλά αντιθέτως το marketing τμήμα της Marvel και της Sony ήταν αντίθετο με τη χρήση της ‘Brutal’, την οποία χρησιμοποιούσε ο Holland για να περιγράψει το No Way Home.

Η Marvel και η Sony δεν ήθελαν το κοινό να συσχετίσει την περιπέτεια του Spider-Man με τον όρο ‘βάναυση’ και αντιθέτως του επισήμαναν να τονίζει πόσο διασκεδαστική είναι η ταινία.

Σχετικά με το όλο περιστατικό, ο Tom Holland δήλωσε:

Είναι αστείο, γιατί στην πραγματικότητα είχα μπελάδες κατά τη διάρκεια του press tour. Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από κάποιους στο στούντιο, που μου τόνισαν: «Σταμάτα να λες ότι η ταινία είναι βάναυση! Σταμάτα να λες ότι η ταινία είναι συναισθηματική! Αυτά δεν πουλάνε την ταινία!».

Εγώ τους απάντησα: «Μα είναι! Αυτή είναι η πιο συναισθηματικά φορτισμένη ταινία με υπερήρωες που έχει γυριστεί ποτέ». Και η αντίδρασή τους ήταν: «Θέλουμε οι άνθρωποι να καταλάβουν πόσο διασκεδαστικό είναι». Τελικά αυτό που τους είπα είναι: «Ναι, είναι διασκεδαστικό, αλλά είναι επίσης και κάπως λυπητερό».

Έπρεπε, λοιπόν, να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο προωθούσα την ταινία, αλλά χαίρομαι που έδωσα τουλάχιστον σε κάποιους ανθρώπους μια προειδοποίηση.

Ολόκληρη τη συνέντευξη του αστέρα του Hollywood θα την βρείτε πατώντας εδώ.