Μια νέα βερσιόν του Spider-Man: No Way Home παίζει από σήμερα στο Netflix

Τι παραπάνω περιλαμβάνει;
01 Δεκεμβρίου 2023 10:19
Μια νέα βερσιόν του Spider-Man: No Way Home παίζει από σήμερα στο Netflix

Το Spider-Man: No Way Home υπάρχει από τις αρχές Οκτωβρίου στον κατάλογο του Netflix, όμως εδώ και καιρό υπήρχε στα "Προσεχώς" μια νέα του έκδοση.

Από σήμερα λοιπόν διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix είναι η "Εκτεταμένη Έκδοση" του Spider-Man: Nο Way Home, η οποία αποτελεί πρακτικά την "The More Fun Stuff Version" που προβλήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα και στις αίθουσες. Σε αυτό το νέο cut της ταινίας περιέχονται 11 επιπλέον λεπτά με περισσότερες χιουμοριστικές σκηνές που δεν υπήρχαν στην αρχική κινηματογραφική κυκλοφορία. 

Για την ιστορία το "No Way Home" ολοκλήρωσε την Homecoming τριλογία του Tom Holland, διαλύοντας το μετά-πανδημικό box office kai ήταν από τις πιο επιτυχημένες το 2021 που κυκλοφόρησε, με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 1.9 δισεκατομμύρια δολάρια. Έκτοτε λέγεται ότι το Spider-Man 4 έρχεται αλλά ο Tom Holland διστάζει ακόμη να υπογράψει και εξήγησε τους λόγους του σε νέες του δηλώσεις

Το cast του Spider-Man: No Way Home σε σκηνοθεσία Jon Watts περιλαμβάνει τους: Tom Holland, Zendaya, Jacob Batalon, Benedict Cumberbatch, Marisa Tomei, Jon Favreau, Charlie Cox, Alfred Molina, Willem Dafoe, Jamie Foxx, Tobey Maguire, Andrew Garfield, Rhys Ifans, Thomas Hayden Church, Tony Revolori.

Η σύνοψη του No Way Home: Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία του Spider-Man, η ταυτότητά του αποκαλύπτεται, φέρνοντας τις ευθύνες του ως Super Hero σε πόλεμο με την κανονικότητα στη ζωή του και θέτοντας αυτούς που αγαπά περισσότερο σε κίνδυνο. Όταν απευθύνεται στον Δρ. Strange να τον βοηθήσει με την αποκατάσταση του μυστικού του, το ξόρκι ανοίγει μια πόρτα στον κόσμο που επιτρέπει να ελευθερωθούν οι πιο δυνατοί εχθροί που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Spider-Man σε κάθε σύμπαν. Τώρα, ο Πίτερ πρέπει να ξεπεράσει την πιο μεγάλη πρόκληση, που θα αλλάξει για πάντα το δικό του αλλά και το μέλλον του Πολυσύμπαντος.