Ο Tom Holland θέλει το Spider-Man 4, όμως υπάρχει ένα μεγάλο “αλλά”

Ο ηθοποιός μιλάει για το μέλλον του χαρακτήρα του
30 Νοεμβρίου 2023 23:21
Ο Tom Holland θέλει το Spider-Man 4, όμως υπάρχει ένα μεγάλο “αλλά”

Τους τελευταίους μήνες έχουμε δει αρκετές παραγωγές του Marvel Cinematic Universe τόσο στον κινηματογράφο, όσο και στην τηλεόραση μέσω του Disney+. Ο Tom Holland και ο δικός του Spider-Man είναι σίγουρα από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες του εν λόγω κινηματογραφικού σύμπαντος, αλλά έχουμε να τον δούμε εδώ και αρκετό καιρό, και πιο συγκεκριμένα από το Spider-Man: No Way Home που έσπασε τα ταμεία.

Υπάρχουν πολλές διαρροές και συνεντεύξεις όλον αυτόν τον καιρό που αφορούν το μέλλον του Holland ως Spider-Man, με τον ίδιο να έχει πει στο παρελθόν ότι είχε κάποιες συζητήσεις με την Marvel για να δουν «το μετά». Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές νέες πληροφορίες που σίγουρα θα χαροποιήσουν τους fans του «Spidey», καθώς όπως μαθαίνουμε από τον ίδιο τον Tom Holland, ακόμα έχει επικοινωνία με την Marvel.

Ωστόσο, θα υπάρξει τελικά το Spider-Man 4 που τόσο πολύ θέλουν οι fans ή όχι; Κατά τη διάρκεια του Critics Choice Association, ο Tom Holland μίλησε και είπε τα εξής:

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι συμμετέχουμε ενεργά σε συζητήσεις σχετικά με το πώς θα μπορούσε να είναι μια τέταρτη απόδοση του χαρακτήρα μου (δηλαδή το Spider-Man 4). Το αν μπορούμε ή όχι να βρούμε έναν τρόπο να αποδώσουμε δικαιοσύνη στον χαρακτήρα είναι ένα άλλο πράγμα. Νιώθω πολύ προστατευτικός απέναντι στον Spider-Man.

Νιώθω πολύ τυχερός που μπορέσαμε να δουλέψουμε σε ένα franchise που γινόταν καλύτερο σε κάθε ταινία, που γινόταν επίσης πιο επιτυχημένο σε κάθε ταινία. Κάτι που νομίζω είναι πολύ σπάνιο και θέλω να το προστατεύσω. Οπότε, δεν πρόκειται να φτιάξω ένα ακόμα απλά για να το φτιάξω. Θα πρέπει να αξίζει.

Αλλά αν μπορούμε να βγάλουμε μια άκρη, θα ήμουν ανόητος να μην βάλω ξανά τη στολή αυτή, γιατί χρωστάω τα πάντα στον Spider-Man. Λατρεύω τον χαρακτήρα και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι. Έτσι, εγώ θα ήθελα να πω μια άλλη ιστορία, αλλά θα την πω μόνο όταν βρούμε την κατάλληλη.

Στην ουσία ο Tom Holland μάς λέει ότι όντως συνεχίζει να μιλάει με την Marvel για το Spider-Man 4, αλλά ακόμα δεν έχουν καταλήξει κάπου, και δεν πρόκειται να κάνουν κάτι απλά για να το κάνουν.

Αυτό σημαίνει, λοιπόν, ότι ίσως θα χρειαστεί να κάνετε περισσότερη υπομονή, καθώς ένα Spider-Man 4 απέχει ακόμα πολλά χρόνια -αν όντως έρθει. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.