O Tom Holland αποκάλυψε πώς έμαθε να κλαίει πειστικά στις ταινίες από έναν συνάδελφό του στη Marvel

Ζήτησε τη συμβουλή του ο νεαρός Holland και τώρα είναι ευγνώμον για αυτό
23 Δεκεμβρίου 2023 14:03
O Tom Holland αποκάλυψε πώς έμαθε να κλαίει πειστικά στις ταινίες από έναν συνάδελφό του στη Marvel

Ο Tom Holland αν και είναι ένα από τα πιο καυτά και ανερχόμενα ονόματα του Χόλιγουντ, δεν είναι κάποιος ηθοποιός που έχει στο πετσί του χρόνια εμπειρίας. Ωστόσο, έχει καταφέρει να συνεργαστεί με άλλα μεγάλα ονόματα. Μια από αυτές τις φορές ήταν με τον Benedict Cumberbatch, τον υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό του "Imitation Game" με τον οποίο συμπρωταγωνίστησαν τόσο στο "Spider-Man: No Way Home" όσο και στο Avengers: Infinity War.

Ο σταρ των ταινιών της Marvel και του Spider-Man αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή στου στο The Hollywood Reporters ότι ζητούσε συνεχώς συμβουλές και tips από τους πιο έμπειρους συναδέλφους του όπως τον Robert Downey Jr., τη Zendaya, αλλά φαίνεται ότι ο Cumberbatch του έλυσε ένα πρόβλημα που είχε με τη συμβουλή του.

Όπως αναφέρει στη συνέντευξή του πέρασε μια φάση στην οποία δυσκολευόταν πάρα πολύ να κλάψει στις σκηνές, κάτι που είχε επίπτωση τόσο στην προσωπική ζωή του όσο και στην δουλειά του. Χάρις τη συμβουλή του Cumberbatch όμως, μπόρεσε να υποκριθεί το κλάμα καλύτερα και ευκολότερα, χωρίς να του επηρεάζει βαθιά τη ψυχολογία. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Ο Benedict Cumberbatch είναι ένας άνθρωπος από τον οποίο ζητάω συχνά συμβουλές για την υποκριτική. Πέρασα μια φάση όπου πραγματικά, πραγματικά δυσκολευόμουν να κλάψω - και στην προσωπική μου ζωή - και αυτό με επηρέαζε πραγματικά στο γύρισμα. Ανησυχούσα πραγματικά για τις σκηνές που έκλαιγα και συνεχώς στεναχωριόμουν και αγωνιούσα και ανησυχούσα. Ανησυχούσα τόσο πολύ που κόντευα να ξεσπάσω σε δάκρυα... Υπάρχει εκείνη η όμορφη σκηνή στο τέλος του The Imitation Game όπου καταρρέει. Θυμάμαι ότι την έβλεπα όταν ήμουν παιδί και με είχε συνεπάρει."

 

Είχα την τύχη να δουλεύω μαζί του σε μια ταινία με τίτλο A Current War και τον ρώτησα: "Πώς το έκανες αυτό; Αντλήσατε από τα δικά σας προσωπικά συναισθήματα ή υπάρχει κάποια τεχνική που χρησιμοποιείτε;". Για να πω την αλήθεια, ήταν ένας συνδυασμός και των δύο. Η τεχνική που μου είπε ήταν κάτι που μπορεί να κάνει με το διάφραγμά του, το οποίο είναι σχεδόν σαν να γελάει. Πιθανότατα αποκαλύπτω τα μυστικά του. Μου το έδειξε στο πλατό και απλά αράζαμε πίνοντας έναν καφέ. Έκανε αυτό το πράγμα όπου προσομοίαζε το γέλιο και ανέπνεε πολύ, πολύ γρήγορα ώστε να φέρνει το συναίσθημα στην επιφάνεια. Μετά το εκμεταλλεύεσαι και καβαλάς το κύμα από εκεί και πέρα. Γαμώτο, άρχισα να το κάνω αυτό και τώρα μου αρέσουν οι σκηνές με κλάματα. Το λατρεύω. Αισθάνομαι πολύ σίγουρος και είναι κάτι που έχω στο δυναμικό μου. Δεν χρειάζεται να ανατρέξω πια σε εμπειρίες του παρελθόντος ή σε προσωπικά θέματα.