Andrew Garfield για Spider-Man No Way Home: “Ήταν σαν να κάνουμε μια low-budget ταινία με φίλους“

O Garfield μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία του στο πλατό του Spider-Man για ακόμη μια φορά
10 Δεκεμβρίου 2023 12:49
Andrew Garfield για Spider-Man No Way Home: “Ήταν σαν να κάνουμε μια low-budget ταινία με φίλους“

Το ότι οι τρεις Spider-Men στο Spider-Man: No Way Home είχαν μια αστείρευτη χημεία που ξεχείλιζε φάνηκε τόσο εντός όσο και εκτός της οθόνης, αφού οι Tom Holland, Tobey Maguire και Andrew Garfield έγιναν φίλοι μετά από τα γυρίσματα, σε βαθμό που διατηρούν και ένα group chat για να συνομιλούν συχνά-πυκνά. 

Ο "Amazing Spider-Man" του Άντριου Γκάρφιλντ μιλάει ακόμη για την φανταστική εμπειρία που είχε στο πλατό του "No Way Home" και αναφέρθηκε πάλι σε αυτή στο πλαίσιο του Red Sea International Film Festival 2023 που διεξήχθη πριν από μερικές μέρες στη Σαουδική Αραβία. 

O 40χρονος υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για την πρώτη τους πρόβα πριν γυρίσουν τις σκηνές τους για να βρουν τι περίπουν θα πουν, καθώς "δεν υπήρχε περίπτωση να μπορέσουν να γράψουν κάτι" γύρω από τη σκηνή, επομένως έπρεπε να αυτοσχεδιάσουν. 

"Ήταν λες και γυρίζαμε μια low-budget ταινία μαζί με φίλους. Και έγινε η μεγαλύτερη ταινία στην ιστορία των ταινιών". 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Red Sea Film Foundation (@redseafilm)

Για το δεύτερο σκέλος της πρότασής του δεν είναι τόσο ακριβής ο Garfield μιας και το "Spider-Man: No Way Home" κατάφερε να αποσπάσει πάνω από $1.9 δισεκατομμύρια στο παγκόσμιο box office, σε μια εποχή που ήταν δυσμενή για τον κινηματογράφο λόγω της πανδημίας. 

Όσο για το εάν ο κόσμος προτιμάει τους άλλους δύο Ανθρώπους Αράχνη αντί γι'αυτόν είπε με χιούμορ: "Κοιτάξτε, είμαι 40 χρονών. Εάν με αγαπάτε, όλα καλά, και εάν δεν με αγαπάτε, εσείς χάνετε."

Το cast του Spider-Man: No Way Home σε σκηνοθεσία Jon Watts περιλαμβάνει τους: Tom Holland, Zendaya, Jacob Batalon, Benedict Cumberbatch, Marisa Tomei, Jon Favreau, Charlie Cox, Alfred Molina, Willem Dafoe, Jamie Foxx, Tobey Maguire, Andrew Garfield, Rhys Ifans, Thomas Hayden Church, Tony Revolori.