Τι απέγινε το group chat των τριών Spider-Men; Ο Tom Holland αποκαλύπτει

Τα λένε πιο συχνά από ότι νομίζουμε οι Holland, Maguire και Garfield;
11 Φεβρουαρίου 2022 12:58
Τι απέγινε το group chat των τριών Spider-Men; Ο Tom Holland αποκαλύπτει

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε πως οι τρεις Spider-Men διατηρούν ένα group chat μεταξύ τους, πολύ πριν μάθουμε ότι πράγματι θα εμφανιστούν μαζί στο Spider-Man: No Way Home. Τώρα με την ταινία να σταματάει σταδιακά τις προβολές τις στις αίθουσες και να μετράει τα πάνω από $1.7 δις που έβγαλε στο box office, ο Tom Holland προωθεί τη νέα του ταινία, Uncharted

Εν μέσω του press tour του Uncharted, ο 25χρονος αστέρας μίλησε στο Comicbook.com το οποίο τον ρώτησε τι απέγινε το φημισμένο group chat με τους Tobey Maguire και Andrew Garfield.  Εκείνος αποκάλυψε ότι μιλάνε συχνά και μάλιστα σπαμμάρουν ο ένας τον άλλο: 

Μια στο τόσο υπάρχει κάποιος που ξεκινάει το σπαμ και μετά θα μιλήσουμε για κάνα δίωρο και πάντοτε κλείνουμε τη συζήτηση με το "Σας αγαπώ παίδες". Λίγες βδομάδες μετά θα γράψουμε πάλι μεταξύ μας για το νέο ρεκόρ που σπάσαμε. Και όλοι είμαστε σε φάση "διανοείστε τι συμβαίνει;". Απολαμβάνω το γεγονός ότι τους γνώρισα. 

Δείτε το απόσπασμα: 

Η φράση "I Love you guys" είναι προφανώς αναφορά στην ατάκα του Peter Parker του Garfield και μια από τις αυτοσχεδιασμένες σκηνές του "No Way Home" μεταξύ των τριών Spider-Men. 

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τον Tom Holland να παίζει τον Uncharted 4 μαζί με τον Jacksepticeye. 

Το UNCHARTED θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Φεβρουαρίου 2022 στους ελληνικούς κινηματογράφους.