O Tom Holland παίζει Uncharted 4 με τον Jacksepticeye, ενώ είναι ο κινηματογραφικός "Nate" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τον 25χρονο αστέρα να παίζει το παιχνίδι που τον σύστησε στον ρόλο
08 Φεβρουαρίου 2022 20:26
O Tom Holland παίζει Uncharted 4 με τον Jacksepticeye, ενώ είναι ο κινηματογραφικός "Nate" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενόψει της πρεμιέρας της ταινίας Uncharted ο Jacksepticeye φιλοξένησε στο Youtube κανάλι του έναν από τους πιο σπέσιαλ καλεσμένους του για ένα ξεχωριστό gameplay video. Ο Tom Holland που πρωταγωνιστεί φυσικά στην πολυαναμενόμενη ταινία ήταν ο καλεσμένος του και μαζί έπαιξαν ένα γρήγορο γύρο του Uncharted 4: A Thief's End

Εναλλάξ οι δύο τους έπαιξαν σε χαλαρό κλίμα και μάλιστα ο 25χρονος σταρ της ταινίας ανέφερε πως το Uncharted 4 ήταν η εισαγωγή του στον κόσμο του Nathan Drake αλλά και πως η ταινία επηρεάστηκε σημαντικά από το συγκεκριμένο κεφάλαιο. 

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Tom Holland αποκάλυψε πως ένας από τους λόγους που πήρε τον ρόλο του "Nate" ήταν το παιχνίδι της Naughty Dog.

Διαβάστε τη σύνοψη της ταινίας:

Ο ερασιτέχνης κλέφτης Nathan Drake (Tom Holland) στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) για την εύρεση του χαμένου θησαυρού του Ferdinand Magellan πριν από 500 χρόνια. Αυτό που ξεκινά ως μια απλή ληστεία για το δίδυμο, γίνεται μια πολυταξιδεμένη περιπέτεια να φτάσουν πρώτοι πριν τον αδίστακτο Moncada (Antonio Banderas) ο οποίος και θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του.

Αν ο Nate και o Sully καταφέρουν να απαντήσουν τους γρίφους και λύσουν ένα από τα παλαιότερα μυστήρια στον κόσμο, μπορούν όχι μόνο να διεκδικήσουν λεία αξίας 5 δις δολαρίων, αλλά ίσως να βρουν και τον χαμένο αδερφό του Nate. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντέξουν ο ένας τον άλλο.

Το UNCHARTED θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Φεβρουαρίου 2022 στους ελληνικούς κινηματογράφους. 

Δείτε το βίντεο με τον Holland και τον Jacksepticeye να παίζουν Uncharted παρακάτω: