Robert Pattinson για Tom Holland: "Ορκίζομαι, φορούσε τη στολή του Spider-Man πριν πάρει το ρόλο" (ΒΙΝΤΕΟ)

O νέος Batman αποκαλύπτει μια άγνωστη πτυχή από όταν ήταν συμπρωταγωνιστές
17 Φεβρουαρίου 2022 19:08
Robert Pattinson για Tom Holland: "Ορκίζομαι, φορούσε τη στολή του Spider-Man πριν πάρει το ρόλο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενόψει της πρεμιέρας του The Batman o Robert Pattinson βρέθηκε καλεσμένος του Jimmy Kimmel στην βραδινή talk show εκπομπή του και συζήτησαν για διάφορες πτυχές της ταινίας, με τον Βρετανό αστέρα να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Σε ένα σημείο της συνέντευξης μάλιστα αποκάλυψε μια ιστορία για τον -επίσης συμπατριώτη του- Tom Holland από όταν ήταν συμπρωταγωνιστές μαζί στην ταινία "The Lost City Of Z", στην οποία ανέφερε ότι σχεδόν πριν από 6 χρόνια του φανέρωσε πως θα παίξει τον Spider-Man. Ο Kimmel φάνηκε ξαφνιασμένος από αυτή τη δήλωσε και ο Pattinson είπε χαρακτηριστικά:

"Νομίζω τότε δεν είχε καν γίνει cast ως Spider-Man και φορούσε την στολή του όσο γυρνούσαμε τη ταινία...Πραγματικά μου φανέρωσε τον ρόλο του! Σε φάση, φορούσε την στολή του Spider-man και σας το ορκίζομαι, ήμασταν στην Κολομβία τότε και είμαι κατά 99% σίγουρος πως ακόμη δεν είχε πάρει τον ρόλο! Μου έμοιαζε σαν μια κανονική, αληθινή στολή. Ήμασταν στη μέση του πουθενά στην Κολομβία χωρίς κανέναν γύρω μας και ο μόνος που το αντίκρισε το θέαμα ήμουν εγώ. 

Δείτε το στιγμιότυπο της συνέντευξης στο 12:50.

Δεν αποκλείεται εκείνον τον καιρό να έκανε ακόμα οντισιόν για τον ρόλο ή και να προετοιμαζόταν καθώς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Captain America: Civil War που κυκλοφόρησε to 2016. 

Το The Batman αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Μαρτίου του 2022