The Batman Part 2: Οι νεότερες φήμες για το ποιον θα αντιμετωπίσει ο Robert Pattinson

Έντονη φημολογία για τον villain του sequel
27 Δεκεμβρίου 2023 23:22
The Batman Part 2: Οι νεότερες φήμες για το ποιον θα αντιμετωπίσει ο Robert Pattinson

Έντονη φημολογία υπάρχει τα τελευταία 24ωρα για το πολυαναμενόμενο The Batman Part II, για το οποίο παραδόξως διατηρείται μια ησυχία, σαν η DC Studios να προσπαθεί πολύ να κρατήσει τις πτυχές του μυστικές πριν την ώρα τους. 

Ωστόσο, ο γνωστός insider @DanielRPK (Daniel Richtman) μέσα από το Patreon και τον λογαριασμό του στο Χ δημοσίευσε μερικές νέες πληροφορίες για το sequel που υπογράφει και πάλι σκηνοθετικά και σεναριακά ο Matt Reeves και θα επιστρέψει ο Robert Pattinson ως Bruce Wayne. 

Στη νέα ταινία ακούγεται λοιπόν ότι θα συστηθούμε σε έναν ακόμη γνωστό νέμεση του Batman, τον Hush, ο οποίος για τους fans των comics και των animated σειρών και ταινιών είναι γνωστός, όμως αν ισχύουν οι πληροφορίες θα είναι η πρώτη φορά που θα τον δούμε σε live-action. Επίσης, ο εν λόγω insider μεταφέρει ότι το The Batman Part 2 θα πατήσει στο πλατό για το ξεκίνημα των γυρισμάτων του το καλοκαίρι του 2024, και μετά τις απεργίες του Χόλιγουντ, όλα φαίνεται πως βαίνουν καλώς. 

Η πρώτη ταινία άλλωστε μας σύστησε σε τρεις αντιπάλους (και ενίοτε σύμμαχους) του Batman, τον Riddler του Paul Dano, τον Penguin του Colin Farrell και την Selina Kyle aka Catwoman της Zoe Kravitz. Βέβαια, η κομμένη post-credits σκηνή του The Batman έκρυβε μια ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη: την προσθήκη μιας άλλης βερσιόν του Joker, τον οποίο θα υποδύεται ο Barry Keoghan, o οποίος σε συνεντεύξεις του έχει αφήσει να εννοηθεί πως θα συμμετέχει στο sequel. 

 

Το The Batman Part II θα παίξει στους κινηματογράφους στις 3 Οκτωβρίου του 2025.