Όλα όσα γνωρίζουμε για το The Batman Part II με τον Robert Pattinson

Υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο του 2025
03 Οκτωβρίου 2023 10:03
Όλα όσα γνωρίζουμε για το The Batman Part II με τον Robert Pattinson

Το The Batman με τον Robert Pattinson κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους τον Μάρτιο του 2022. Ο αγαπητός ήρωας της DC ζωντάνεψε και πάλι στον κινηματογράφο μέσα από το μυαλό του Matt Reeves, ο οποίος ήταν ο σκηνοθέτης και δημιουργός της ταινίας. Όπως γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό, η Warner Bros. Discovery και η DC έχουν δώσει ήδη το πράσινο φως για το The Batman Part II.

Έτσι, σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τις σημαντικότερες πληροφορίες για το sequel, το οποίο αναμένεται να καταφθάσει μέσα στο 2025, αν όλα πάνε όπως έχουν προγραμματιστεί. Σύμφωνα με την ίδια την Warner Bros. το sequel του Batman είναι πολύ μακριά από την πρεμιέρα του και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή, γιατί θα το δείτε στις 3 Οκτωβρίου του 2025.

Το Batman Part 2 θα είναι το δεύτερο μέρος της Reeve-verse τριλογίας, το οποίο εμπίπτει στο Elseworlds σύμπαν της DC, καθώς αναμένεται και το The Batman - Part 3. Ο Matt Reeves και η εταιρία παραγωγής είχαν δηλώσει παλιότερα ότι το sequel θα είναι πολύ εξελιγμένο για το genre γενικότερα.

Ποιοι ηθοποιοί θα βρίσκονται στο The Batman Part II;

Ο Robert Pattinson θα επιστρέψει φυσικά και θα βάλει για άλλη μια φορά τη στολή του Σκοτεινού Ιππότη, ενώ ξέρουμε ότι και ο Andy Serkis θα επιστρέψει στο ρόλο του Alfred Pennyworth. Επίσης, ο Colin Farrel (Penguin) αλλά και ο Barry Keoghan (Joker) ενδέχεται να επιστρέψουν για το The Batman Part II, καθώς και οι δυο τους έχουν εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία τους να συμμετέχουν.

Ο Reeves είχε δηλώσει παλιότερα για τον Andy Serkis τα εξής: Πρόκειται για μια ιδιοφυία. Θυμάμαι όταν υπέγραψα για το The Batman, μια από τις πρώτες αποφάσεις που πήρα, ήταν ότι είπα: "Andy, θέλω να παίξεις τον Alfred και θέλω να το κάνω πραγματικά συγκινητικό. Γιατί θέλω οι άνθρωποι να δουν το πρόσωπό σου - όχι κάποιο avatar - και να καταλάβουν πραγματικά πόσο απίστευτος ηθοποιός είσαι”.

Επίσης, σύμφωνα με διάφορες διαρροές, η Warner Bros. Ψάχνει να βρει τον κατάλληλο ηθοποιό που θα παίξει τον Harvey Dent ή αλλιώς Two-Face. Οι δύο επικρατέστεροι για το ρόλο είναι ο Josh Hartnett, ο οποίος έπαιξε το 2021 στο Wrath of Man, αλλά είναι επίσης γνωστός και από το Operation Fortune: Ruse de Guerre, αλλά και ο Joel Edgerton των bright, Warrior και The Gift.

Πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή της ταινίας;

Λόγω της απεργίας των σεναριογράφων του Χόλιγουντ, η παραγωγή της ταινίας βρισκόταν «στον πάγο», με τα γυρίσματα να ξεκινούν τον Μάρτιο του 2024. Η Warner Bros. δεν έχει δώσει ακόμα μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Τι γνωρίζουμε για το sequel;

Για το sequel γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα, αφού ούτε ο Matt Reeves, ούτε κάποιο άλλο μέλος της παραγωγής έχει αποκαλύψει που θα επικεντρωθεί η ταινία, αλλά κατά πάσα ποθανότητα θα μάθουμε περισσότερα όταν ξεκινήσει η παραγωγή της την επόμενη χρονιά.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το The Batman ήταν μια επιτυχημένη ταινία για τις Warner Bros και DC με συνολική συγκομιδή στο box office άνω των $771 εκατομμυρίων, ενώ είχε λατρευτεί από κοινό και κριτικούς. Παράλληλα, η DC ετοιμάζει μια νέα βερσιόν του Σκοτεινού Ιππότη, για το νεοσύστατο DC Universe των James Gunn και Peter Safran, με τίτλο "The Brave and the Bold". Πρόκειται για μια ιστορία του Batman και του Robin (Damian Wayne) την οποία θα σκηνοθετήσει ο Andy Muschietti του The Flash.

Το The Batman Part II θα παίξει στους κινηματογράφους στις 3 Οκτωβρίου του 2025.