Νέα μεγάλη καθυστέρηση για το The Batman Part 2 - Ποιοι οι λόγοι;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του Robert Pattinson και την επιστροφή του;
12 Μαρτίου 2024 21:26
Νέα μεγάλη καθυστέρηση για το The Batman Part 2 - Ποιοι οι λόγοι;

Σε μια αναπάντεχη και δυσάρεστη είδηση για όσους περιμένουν την επιστροφή του Robert Pattinson ως Bruce Wayne, έγινε γνωστό ότι το The Batman Part 2 θα καθυστερήσει και μάλιστα για πολύ καιρό. 

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ξένων μέσων η Warner Bros. καθυστερεί την πρεμιέρα του The Batman Part ΙΙ και αντί για τις 3 Οκτωβρίου του 2025 θα προβληθεί στις αίθουσες στις 2 Οκτωβρίου του 2026. Πρόκειται για μια καθυστέρηση που διαρκεί έναν χρόνο και σε αυτό οφείλεται η πολύμηνη απεργία των σεναριογράφων του Χόλιγουντ, η οποία έβαλε δύσκολα στο project. Λέγεται μάλιστα από το ρεπορτάζ του Deadline ότι η Warner Bros. δεν ερχόταν σε μια δίκαιη συμφωνία με τους σεναριογράφους για το σενάριο του sequel. 

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Matt Reeves συνυπογράφει το σενάριο με τον Mattson Tomlin, αλλά το σενάριο δεν ήταν καθόλα έτοιμο για την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας, η οποία είχε ανακοινωθεί από τα αφεντικά της DC Studios, Peter Safran και James Gunn. 

Φαίνεται όμως πως βρέθηκε η λύση, η οποία μάλιστα θα το διαχωρίσει και από το hype που ενδέχεται να έχει το "SUPERMAN" - η νέα ταινία σκηνοθεσίας James Gunn. Έτσι το 2025 θα έχει στο καλεντάρι μόνο τη νέα ταινία του "Man Of Steel" με τους David Corensweet, Rachel Brosnahan και Nicholas Hoult. 

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως οι πληροφορίες λένε ότι ο Ρόμπερτ Πάτινσον έχει υπογράψει για τρεις ταινίες στη Warner Bros., κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε την "Reeve-verse" τριλογία των Batman να ολοκληρώνεται. 

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι το The Batman ήταν μια επιτυχημένη ταινία για τις Warner Bros και DC με συνολική συγκομιδή στο box office που ξεπέρασε τα $771 εκατομμύρια, ενώ είχε λατρευτεί από κοινό και κριτικούς.

Επίσης, στα τέλη του 2024 αναμένεται η spinoff σειρά "The Penguin" με τον Colin Farrell στον ομώνυμο ρόλο, το οποίο θα διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και θα οδηγήσει στο "Part II'. 

Παράλληλα, η DC ετοιμάζει μια νέα βερσιόν του Σκοτεινού Ιππότη, για το νεοσύστατο DC Universe των James Gunn και Peter Safran, με τίτλο "The Brave and the Bold". Πρόκειται για μια ιστορία του Batman και του Robin (Damian Wayne) την οποία θα σκηνοθετήσει ο Andy Muschietti του The Flash. Σε αυτή θα δούμε και έναν άλλον ηθοποιό στο ρόλο του Batman για το DCU.