The Penguin: Καθυστερεί και η spin-off σειρά του The Batman με τον Colin Farrell

Το νέο κεφάλαιο στο σύμπαν του The Batman θα αργήσει αρκετά
02 Νοεμβρίου 2023 22:19
The Penguin: Καθυστερεί και η spin-off σειρά του The Batman με τον Colin Farrell

Τα νέα με τις καθυστερήσεις δεν τελειώνουν τις τελευταίες ώρες, καθώς έγινε γνωστό ότι και το The Penguin του Max πρόκειται να καθυστερήσει, αλλά ευτυχώς όχι για πολύ. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Colin Farrell θα επιστρέψει στο ρόλο του Penguin aka Oswald Cobblepot σε μία σειρά 8 επεισοδίων που συνεχίζει το "The Batman Saga" που ξεκίνησε ο Matt Reeves.

Όπως μάθαμε, λοιπόν, το The Penguin αντί να παίξει την άνοιξη του 2024, τελικά θα καθυστερήσει να φτάσει στους δέκτες σας και θα πρέπει να το περιμένετε για το φθινόπωρο του 2024. Προς το παρόν, το HBO δεν έδωσε στη δημοσιότητα κάποιο συγκεκριμένο παράθυρο πρεμιέρας.

Πώς μοιάζει το The Penguin; Σαν το "Sopranos" να συναντά τον υπόκοσμο του Batman και της Gotham, καθώς ο Πιγκουίνος είναι πλέον το "αφεντικό" του υποκόσμου στην πόλη και δε διστάζει να τσακίσει όποιον του σταθεί εμπόδιο. Σαν άλλος Τόνι Σοπράνο, ο Farrel ακούγεται να λέει στο voiceover του trailer "Και θα ρωτήσεις τον εαυτό σου, τι είδους ζωή θέλω να ζήσω; Ο κόσμος δεν είναι φτιαγμένους για τύπους όπως εμείς, για αυτό πρέπει να παίρνουμε ότι μας ανήκει".

Στο cast εκτός του Farrell θα συμμετέχουν οι: Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Clancy Brown και Michael Zegen. Στις νεότερες προσθήκες προσώπων συναντάμε τους Carmen Ejogo (Fantastic Beasts, True Detective S3), Francois Chau (Lost, The Expanse) και David H. Holmes (High Fidelity).

The Penguin: Πρώτο teaser από τη σειρά του Colin Farrell που θυμίζει Sopranos στον κόσμο του Batman

Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Matt Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell, Lauren LeFranc, μαζί με τον Craig Zobel που σκηνοθετεί τα πρώτα τρία επεισόδια.

Επιπροσθέτως, το Reeves τόνισε ότι η σειρά θα συνδέεται άμεσα με το The Batman - Part II με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson. Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλουμε να κάνουμε. Ο τρόπος που θα κάνουμε το The Penguin και πως αυτό θα οδηγήσει στη συνέχεια (του The Batman), αλλά και πώς θα είναι αυτή η συνέχεια."

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.