Colin Farrell: Αγνώριστος στο πλατό της σειράς “Penguin“ - Δείτε τις νέες εικόνες

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της spinoff σειράς του The Batman
09 Μαρτίου 2023 18:30
Colin Farrell: Αγνώριστος στο πλατό της σειράς “Penguin“ - Δείτε τις νέες εικόνες

Ξανά αγνώριστος φαίνεται ο Colin Farrell (Κόλιν Φάρελ) στις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το πλατό της σειράς "The Penguin" που αποτελεί spinoff και συνέχεια του "The Batman" σε σκηνοθεσία Matt Reeves. Για αυτό οφείλεται το γεγονός ότι μεταμορφώθηκε ξανά στο ρόλο του Oswald Cobblepot που είχε ενσαρκώσει για την ταινία του Batman με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson.

Ο 46χρονος υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός φόρεσε ξανά το βαρύ μακιγιάζ και τα προσθετικά εφέ που του προσθέτουν πολλά παραπάνω κιλά, ουλές και μεταμορφωμένο πρόσωπο, διότι τα γυρίσματα της σειράς Penguin ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες στη Νέα Υόρκη. 

Οι παπαράτσι δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν από πολλές γωνίες τη μεταμόρφωσή του και να προσφέρουν εντυπωσιακές φωτογραφίες του Farrell ως Penguin. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Farrell είναι υποψήφιος για Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία "The Banshees of Inisherin". 

Το The Penguin αναμένεται να αποτελέσει μέρος του "Crime Saga" που υπογράφει ο Matt Reeves για λογαριασμό της DC και θα προβληθεί μέσα από το HBO Max ως μίνι σειρά. 

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Penguin: 

Penguin filming

Επίσης από αυτές τις φωτογραφίες δόθηκε και μια πρώτη ματιά στην Cristin Milioti, η οποία υποδύεται στη σειρά την Sofia Falcone. Δείτε μια πρώτη ματιά παρακάτω

Επιπροσθέτως, το Reeves τόνισε ότι η σειρά θα συνδέεται άμεσα με το The Batman - Part II με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson. Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλουμε να κάνουμε. Ο τρόπος που θα κάνουμε το The Penguin και πως αυτό θα οδηγήσει στη συνέχεια (του The Batman), αλλά και πώς θα είναι αυτή η συνέχεια."

Όσον αφορά την ημερομηνία πρεμιέρας του The Penguin αυτή επίσημα δεν έχει δοθεί, αλλά φήμες λένε ότι μπορεί να κυκλοφορήσει μέχρι τις αρχές του 2024. 

Τα γυρίσματα του The Batman Part 2 θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Νοέμβριο, όπως δήλωσε ο παραγωγός της ταινίας. 

Το The Batman - Part II θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3 Οκτωβρίου του 2025.