The Penguin: Βρέθηκε ο τηλεοπτικός Salvatore Maroni στη σειρά του Matt Reeves

Το σόου θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια
04 Μαρτίου 2023 14:15
The Penguin: Βρέθηκε ο τηλεοπτικός Salvatore Maroni στη σειρά του Matt Reeves

Το The Penguin θα κάνει κάποια στιγμή πρεμιέρα στο HBO Max και μόλις τώρα μάθαμε έναν ακόμη ηθοποιό που θα εμπλουτίσει το cast της ταινίας. Όπως μεταφέρει το Variety, ο Clancy Brown υπέγραψε για να βρίσκεται στο σόου.

Εκείνος θα υποδυθεί τον Salvatore Maroni, έναν διαβόητο εγκληματία του Γκόθαμ, που είχαμε ακούσει άλλωστε και αρκετές φορές στην ταινία του Batman του Matt Reeves. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι τον Maroni τον έχει υποδυθεί στο παρελθόν ο David Zayas και ο Eric Roberts.

Όσον αφορά τη σειρά, ξέρουμε ότι θα αποτελείται από οκτώ επεισόδιο και θα λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του The Batman. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δείτε τον Colin Farrell ως Πιγκουίνο, ενώ θα παίξουν και οι Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo και Deirdre O'Connell.

Ο Matt Reeves, ο οποίος θα βρίσκεται στην παραγωγή της σειράς, μίλησε πρόσφατα στο Collider και είπε ότι το σόου με τον Colin Farrell θα ξεκινήσει τα γυρίσματά του σύντομα και τόνισε ότι θα συνδέεται άμεσα με το The Batman: Part II.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλουμε να κάνουμε. Ο τρόπος που θα κάνουμε το The Penguin και πως αυτό θα οδηγήσει στη συνέχεια (του The Batman), αλλά και πώς θα είναι αυτή η συνέχεια.

Όπως καταλάβατε, η σειρά θα χτίσει ουσιαστικά τα θεμέλια για το sequel του The Batman και θα δώσει φως σε αυτό το ολοκαίνουργιο “BatVerse” της DC που επιμελείται ο Matt Reeves.