Το Spider-Man: No Way Home παίζει από σήμερα στο Netflix Ελλάδας

Ορίστε τι θα δείτε απόψε το βράδυ!
01 Οκτωβρίου 2023 18:50
Το Spider-Man: No Way Home παίζει από σήμερα στο Netflix Ελλάδας

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και παλιότερα, η τελευταία ταινία του Tom Holand ως Spider-Man έφτασε στο Netflix.

Πιο συγκεκριμένα, η κατηγορία “New & Hot” της υπηρεσίας ανανεώθηκε και μόλις έφτασε το Spider-Man: No Way Home για να συμπληρώσει τα Spider-Man: Homecoming και Spider-Man: Far From Home που υπάρχουν ήδη στην υπηρεσία.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η ταινία ήταν από τις πιο επιτυχημένες το 2021 που κυκλοφόρησε, αφού είχε έσοδα που ξεπέρασαν τα 1.9 δισεκατομμύρια δολάρια. To No Way Home διαρκεί 2 ώρες και 28 λεπτά και είναι θεωρητικά το τελευταίο μέρος της τριλογίας του MCU, αν και υπάρχουν πολλές πληροφορίες ότι θα έρθει και 4η ταινία με τον Tom Holland και την Zendaya.

Η πλοκή της ταινίας:

Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία του Spider-Man, η ταυτότητά του αποκαλύπτεται, φέρνοντας τις ευθύνες του ως Super Hero σε πόλεμο με την κανονικότητα στη ζωή του και θέτοντας αυτούς που αγαπά περισσότερο σε κίνδυνο. Όταν απευθύνεται στον Δρ. Strange να τον βοηθήσει με την αποκατάσταση του μυστικού του, το ξόρκι ανοίγει μια πόρτα στον κόσμο που επιτρέπει να ελευθερωθούν οι πιο δυνατοί εχθροί που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Spider-Man σε κάθε σύμπαν. Τώρα, ο Πίτερ πρέπει να ξεπεράσει την πιο μεγάλη πρόκληση, που θα αλλάξει για πάντα το δικό του αλλά και το μέλλον του Πολυσύμπαντος.

Το cast του Spider-Man: No Way Home σε σκηνοθεσία Jon Watts περιλαμβάνει τους: Tom Holland, Zendaya, Jacob Batalon, Benedict Cumberbatch, Marisa Tomei, Jon Favreau, Charlie Cox, Alfred Molina, Willem Dafoe, Jamie Foxx, Tobey Maguire, Andrew Garfield, Rhys Ifans, Thomas Hayden Church και Tony Revolori.

Το Spider-Man: No Way Home παίζει από σήμερα στο Netflix και σε περίπτωση που δεν το έχετε παρακολουθήσει, μπορείτε να δείτε το trailer της ταινίας παρακάτω.