Το internet παραληρεί με Holland, Garfield και Maguire στο απόλυτο Spider-Man meme (ΦΩΤΟ)

Ναι, το έκαναν επιτέλους!
23 Φεβρουαρίου 2022 16:32
Το internet παραληρεί με Holland, Garfield και Maguire στο απόλυτο Spider-Man meme (ΦΩΤΟ)

Μπορεί εντός του Spider-Man: No Way Home να έγινε μια αναπαράσταση του πασίγνωστου "imposter" meme με τους Spider-Men, αλλά δεν ήταν μια ακριβής μεταφορά -όσο γλυκιά κι αν ήταν σαν fan service στιγμή.

Τώρα η Marvel Studios και η Sony Pictures επιφύλασσαν μια έκπληξη για όλους τους Spidey fans εκεί έξω και επιτέλους δημοσίευσαν την αναπαράσταση του απόλυτου meme που περιμέναμε. 

Οι τρεις Spider-Men του "No Way Home" δηλαδή οι Tom Holland, Tobey Maguire και Andrew Garfield δείχνουν ο ένας τον άλλον, σε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε στα γυρίσματα της ταινίας. Απολαύστε το: 

 

Η ακριβής αναπαράσταση vs αυτή της ταινίας:

Το internet και τα social media εδώ και κάποια ώρα παραληρούν στη θέα της αναπαράστασης του meme που προφανώς έχει γράψει τη δική του ιστορία εδώ και χρόνια. Μερικά από τα tweets που κυκλοφορούν: 

 

 

Φυσικά η ανάρτηση αυτή συμπίπτει με την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του No Way Home σε ψηφιακή και retail διανομή, όπου τα bonus θα είναι πάρα πολλά και περισσότερα για αυτό θα βρείτε εδώ

Έχοντας καταγράψει πάνω από 1.8 δις δολάρια παγκοσμίως, το Spider-Man: No Way Home θα κυκλοφορήσει σε VOD στις 22 Μαρτίου και σε 4K UHD/Blu-ray στις 12 Απριλίου.