Το Blu-ray του Spider-Man: No Way Home θα ξεχειλίζει από bonus υλικό

Λέγεται ότι θα περιέχει μπόλικες σκηνές με την τριάδα Holland, Maguire, Garfield
04 Φεβρουαρίου 2022 14:29
Το Blu-ray του Spider-Man: No Way Home θα ξεχειλίζει από bonus υλικό

Οι κινηματογραφικές προβολές του Spider-Man: No Way Home θα κοντεύουν σχεδόν δύο μήνες στις αίθουσες αλλά είναι η τεράστια επιτυχία της ταινίας που την κρατάει ακόμα εκεί, έχοντας σημειώσει πάνω από $1.74 δις δολάρια εισπράξεις. Λογικό όμως είναι σύντομα να ολοκληρώσουν τη γύρα τους για αυτό και η Sony Pictures ετοιμάζει την κυκλοφορία του Blu-ray του "No Way Home", το οποίο θα αποζημιώσει με το παραπάνω τους Spidey fans. 

Ένας χρήστης στο Twitter ονόματι @5150Aamrit διέρρευσε τα περιεχόμενα του έξτρα περιεχομένου του Blu-ray και θα είναι γεμάτο με αυτό. Λέγεται ότι θα περιέχει συνολικά κοντά στα 100 λεπτά bonus υλικού, ενώ θα περιέχεται και μια κομμένη σκηνή με τους τρεις Peter, δηλαδή τους Tom Holland, Tobey Maguire και Andrew Garfield διάρκειας 4 λεπτών. 

Ανάμεσα στο bonus υλικό διακρίνεται και μια κομμένη σκηνή με τον Matt Murdock του Charlie Cox ο οποίος έκανε τη μετάβαση από το σόου του Netflix στο MCU, αλλά και μπόλικο behind the scenes υλικό με τους τρεις Spider-Men να μιλούν για το πώς συνέβη αυτή η φοβερή συνάντησή τους. 

Ακόμη ωστόσο δεν είναι γνωστό το πότε θα γίνει η retail κυκλοφορία του Spider-Man: No Way Home.