Ο Tom Holland συνεχίζει την παράδοση και μάθαμε για το νέο Marvel spoiler που έριξε

Δεν μπορεί να του κρατήσει κανείς το στόμα κλειστό, ούτε η ίδια η Marvel
07 Ιουνίου 2022 20:38
Ο Tom Holland συνεχίζει την παράδοση και μάθαμε για το νέο Marvel spoiler που έριξε

Είναι μια παράδοση πλέον για τον Tom Holland να ρίχνει αβέρτα spoilers που δε ξέρουμε πλέον πότε θα σπάσει. Κυρίως για να ηρεμήσει από τους πονοκεφάλους το PR τμήμα της Marvel Studios, καθώς ο 26χρονος σταρ των Spider-Man ταινιών του MCU έκανε μια ακόμη γκάφα που τώρα μαθεύτηκε. 

Και αυτό διότι θύμα της ανεξέλεγκτης ικανότητάς του να πετά spoilers ταινιών που συμμετέχει είναι η Iman Vellani. Η νεαρή ηθοποιός που ενσαρκώνει την Ms. Marvel αποκάλυψε σε νέα της συνέντευξη στο Elite Daily ότι ο Tom Holland της έκανε spoil το Spider-Man: No Way Home

Βλέπετε οι παραγωγές της σειράς του Disney+ και της ταινίας των Sony Pictures/Marvel Studios γυρίζονταν στην Ατλάντα πέρυσι τον ίδιο καιρό και έτσι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να κουβεντιάσουν. Εκεί λοιπόν που μιλούσαν για τα Marvel projects τους ο Holland της έδειξε κατά λάθος μια φωτογραφία του ιδίου με τον Tobey Maguire: 

Και μου λέει "με τι έχει να κάνει η σειρά σου;" και του λέω "με τι έχει να κάνει ο Spider-Man;" Εκείνη τη στιγμή μου δείχνει κανονικά μια φωτογραφία του με τον Tobey Maguire! Ήμουν σε φάση καταλαβαίνω ότι είμαστε και οι δύο στη Marvel αλλά δεν ήθελα να το γνωρίζω πριν συμβεί". 

Να θυμίσουμε πως η Iman Vellani θα επανεμφανιστεί στο The Marvels, το sequel της Captain Marvel, πλάι στην Brie Larson και την Teyonah Paris. Τη σκηνοθεσία των έξι επεισοδίων έχουν αναλάβει οι Adil El Arbiκαι Bilall Fallah (Bad Boys for Life, Moon Knight), Sharmeen Obaid-Chinoy και Meera Menon.

Στο cast συμμετέχουν οι: Aramis Knight ως Kareem/Red Dagger, Saagar Shaikh ως Amir Khan, Rish Shah ως Kamran, Matt Lintz ως Bruno Carrelli, Zenobia Shroff ως Muneeba Khan και Mohan Kapur ως Yusuf Khan.

To Ms. Marvel θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου του 2022 αποκλειστικά στο Disney+.