Αυτή είναι η επίσημη ονομασία της Spider-Man τριλογίας του Tom Holland στο MCU

Τον τίτλο επιβεβαίωσε η Marvel
20 Σεπτεμβρίου 2023 11:26
Αυτή είναι η επίσημη ονομασία της Spider-Man τριλογίας του Tom Holland στο MCU

Μετά από καιρό γνωρίζουμε και επίσημα την ονομασία της τριλογίας Spider-Man ταινιών του Tom Holland, οι οποίες αποτελούν κομμάτι του MCU. 

Την ονομασία επιβεβαίωσε η Marvel Studios, μέσα από το βιβλίο-οδηγός Spider-Man: No Way Home: The Art of the Movie, και τα λεγόμενα που επικεφαλής του Visual Develpment, Ryan Meindering, ο οποίος αναφέρθηκε σε αυτή ως την "δική μας 'Home' τριλογία ταινιών".  Έτσι αποκάλυψε τον τίτλο της ως "Home Trilogy" λόγω της χρήσης της λέξης "home" στους τίτλους και των τριών ταινιών: Spider-Man: Homecoming, Spider-Man: Far From Home, Spider-Man: No Way Home

Ο Meindering αναφέρει χαρακτηριστικά στο βιβλίο: "Οι ταινίες Spider-Man του Sam Raimi με πρωταγωνιστή τον Tobey Maguire ήταν πραγματικά η αφετηρία του σύγχρονου υπερηρωικού σινεμά από πολλές απόψεις, και τόσο ο Andrew Garfield, στις ταινίες Amazing Spider-Man, όσο και ο Tom Holland, στην τριλογία "Home", έχουν ενισχύσει την κληρονομιά του web-slinger της κινηματογραφικής οθόνης σε διάστημα δύο δεκαετιών."

Αυτή είναι και η πρώτη φορά που μια τριλογία Spider-Man αποκτά επίσημο τίτλο, από τις δύο που υπάρχουν συνολικά καθώς η δεύτερη είναι αυτή με τον Tobey Maguire σε σκηνοθεσία Sam Raimi.

Στην περίπτωση του Andrew Garfield και των Amazing Spider-Man ταινιών εκεί δεν κατάφερε ποτέ να ολοκληρωθεί η τριλογία. Λόγω όμως της ανεπανάληπτης επιτυχίας του Spider-Man: No Way Home (1.9 δις δολάρια), οι φήμες για ένα The Amazing Spider-Man 3 έχουν πληθύνει. 

Μάλιστα, σε τέτοιο βαθμό που πρόσφατα σχολίασε το ενδεχόμενο και ο Garfield μέσα στο ίδιο βιβλίο-οδηγό, κρατώντας ζωντανές τις ελπίδες για μια μελλοντική κινηματογραφική επιστροφή του. Παρόμοιες τρελές φήμες ακούγονται και για τον Maguire με μια επιστροφή στο φημολογούμενο Spider-Man 4 δια χειρός Sam Raimi