Το Spider-Man 4 με Tobey Maguire μάλλον έρχεται και το μάθαμε από ηθοποιό-έκπληξη

“Άκουσε φήμες“ ότι ετοιμάζεται ο ηθοποιός Thomas Hayden Church που έπαιξε τον Sandman
24 Ιουλίου 2023 22:34
Το Spider-Man 4 με Tobey Maguire μάλλον έρχεται και το μάθαμε από ηθοποιό-έκπληξη

Από τον Tom Holland και την Marvel Studios περιμέναμε κανονικά το "Spider-Man 4" αλλά αυτό εντός του MCU και από αλλού μας έρχεται τελικά, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής. 

Την πληροφορία ότι μάλλον ετοιμάζεται το Spider-Man 4 με επιστροφή Tobey Maguire και τον Sam Raimi στην σκηνοθετική καρέκλα την μάθαμε από τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον Sandman. Πράγματι, ο ηθοποιός Thomas Hayden Church μίλησε σήμερα στο Comicbook.com και στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε έκανε μια δήλωση-φωτιά για τους fans του παλιού Spidey του "Raimiverse". 

Ο Hayden Chruch έπαιξε τον Flint Marko aka Sandman σε δύο ταινίες, στο Spider-Man 3 του 2007 και στο Spider-Man: No Way Home το 2021. Εκεί που ο Hayden Church αναφερόταν στο ότι μετά χαράς θα έπαιζε σε μια τέταρτη Spider-Man ταινία, εφόσον την υπέγραφε ο Raimi αποκάλυψε ότι "άκουσε φήμες" ότι ψήνεται παρασκηνιακά το Spider-Man 4! 

"Πάντοτε υπήρχε μια αίσθηση ότι.... είχα ακούσει φήμες ότι ο Sam Raimi θα έκανε μια ακόμη Spider-Man ταινία με τον Tobey Maguire και εφόσον αυτό συμβεί, τότε πιθανότατα να κάνω μια καμπάνια ώστε να συμμετέχω έστω σαν cameo" - Τhomas Hayden Church για Spider-Man 4

O Sam Raimi άλλωστε είχε συζητήσει το ενδεχόμενο να κάνει το Spider-Man 4 με τον Peter Parker του Maguire, μετά το Doctor Strange in the Multiverse of Madness, καθώς η ταινία τον επανέφερε στη Marvel και το είδος των superhero ταινιών. Μάλιστα σε παλιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι θα "ψηνόταν" να κάνει το project: 

Έχω αντιληφθεί πως αφότου έκανα το Doctor Strange 2 τα πάντα είναι πιθανά στο σύμπαν της Marvel, οποιαδήποτε συνεργασία ηρώων. Αγαπώ τον Tobey και την Kirsten Dunst. Νομίζω πως όλα είναι πιθανά.

Είχε αναφερθεί και στο αν έχει κάποια ιδέα για την επιστροφή του Tobey Maguire ως Spider-Man που θα γινόταν μια 4η ταινία λέγοντας τα εξής: "Δεν έχω σκεφτεί κάποια ιστορία ούτε έχω κάποιο σχέδιο και δεν ξέρω εάν η Marvel ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο τώρα. Ούτε ξέρω τις σκέψεις τους και δεν το κυνήγησα πολύ από πλευράς μου. Αλλά μου ακούγεται σαν μια πανέμορφη ιδέα."

Πάντως το Spider-Man: No Way Home αποτέλεσε μια άνευ προηγουμένου εμπορική επιτυχία -και όχι μόνο- με εισπράξεις άνω των $1.9 δισεκατομμυρίων. Η πορεία της όχι μόνο απέδειξε ότι με τα κατάλληλα μέσα ο κόσμος θα πάει να ξαναδεί τους παλιούς Spider-Men αλλά και ότι διψάει για να δει για ακόμη μια φορά τόσο τον Maguire σε solo ταινία, αλλά και τον Andrew Garfield στο "The Amazing Spider-Man 3" και να ολοκληρώσει και αυτός την τριλογία που του αξίζει. 

Το έαν πράγματι γίνουν σχετικές ανακοινώσεις στο μέλλον για το Spider-Man 4 με Maguire και Raimi, είναι κάτι που θα φανεί στο μέλλον και η παραπάνω δήλωση του Hayden Church μάλλον δεν έγινε τυχαία.