Και ο Tom Holland θέλει το The Amazing Spider-Man 3 με τον Andrew Garfield

Ας γίνει τρίτος Spider-Man που θα ολοκληρώσει την τριλογία του
04 Φεβρουαρίου 2022 11:59
Και ο Tom Holland θέλει το The Amazing Spider-Man 3 με τον Andrew Garfield

Δύο από τους τρεις κινηματογραφικούς Spider-Men έχουν ολοκληρώσει από μία τριλογία ταινιών, καθώς μέχρι πρότινος ήταν μόνο ο Tobey Maguire και πρόσφατα ο Tom Holland έγινε ο δεύτερος. 

Ο τρίτος είναι ο "The Amazing Spider-Man" του Andrew Garfield ο οποίος στην εποχή του δεν απέκτησε την τρίτη ταινία που θα ολοκλήρωνε την αφηγηματική αψίδα του. Ωστόσο τελευταία έχει γίνει ντόρος με το ενδεχόμενο του The Amazing Spider-Man 3 να είναι αρκετά πιθανό μετά την απίστευτη εμπορική πορεία του Spider-Man: No Way Home με πάνω από $1.74 δις δολάρια. 

Μάλιστα ο Garfield έχει δηλώσει ανοιχτά πως θα ήθελε να επιστρέψει για μια νέα Amazing Spider-Man ταινία και τώρα οι Marvel fans βρήκαν έναν νέο υποστηρικτή. Φυσικά πρόκειται για τον "αραχνοαδερφό" του Garfield, τον Tom Holland ο οποίος σε νέα του συνέντευξη στο ComicBook υποστήριξε πλήρως την ιδέα του Amazing Spider-Man 3: 

Θα ήθελα τόσο πολύ να δω το The Amazing Spider-Man 3. Νομίζω πως ήταν πανέμορφο το πώς ο Andrew μπόρεσε να τα ξαναβρεί με τον χαρακτήρα και το στούντιο και να κερδίσουν την κοινή γνώμη ξανά. Εκείνη η σκηνή που σώζει τη Zendaya, δηλαδή οι αντιδράσεις στις αίθουσες, ήταν απίθανες. Οπότε εάν η Sony αποφασίσει να το κάνει έχουν την πλήρη υποστήριξή μου και προφανώς και ο Andrew. 

Andrew Garfield και Tom Holland στην πρεμιέρα του No Way Home

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Garfield έχει αναφερθεί στο πώς θα ήθελε να είναι μια ενδεχόμενη επιστροφή του στο Amazing Spider-Man 3, αποκαλύπτοντας τον αντίπαλο που θα ήθελε. Και ο Holland από την πλευρά του ψήνεται για μια επανένωση των τριών Spideys μελλοντικά.