Andrew Garfield: "Ψήνεται" για Spider-Man εναντίον Venom σε ενδεχόμενη επιστροφή του

Η ιδέα του αρέσει αλλά θα γίνει;
18 Ιανουαρίου 2022 18:22
Andrew Garfield: "Ψήνεται" για Spider-Man εναντίον Venom σε ενδεχόμενη επιστροφή του

Ήδη ο Andrew Garfield έχει δηλώσει δημοσίως πως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του ως Peter Parker, μετά την επανεμφάνισή του στο Spider-Man: No Way Home.

Τώρα σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Happy Sad Confused Podcast όχι μόνο δήλωσε πως "σίγουρα θέλει" να επιστρέψει ως Amazing Spider-Man αλλά αποκάλυψε και πώς θα ήθελε να είναι. 

Peter Parker (Garfield) vs Venom (Tom Hardy)

Μιλώντας για το πώς φαντάζεται μια ενδεχόμενη επιστροφή του -μάλλον- σε ένα The Amazing Spider-Man 3 θα ήθελε να γίνει εναντίον του Venom του Tom Hardy

Είναι μια cool ιδέα 

Έτσι το έθεσε αρκετά λακωνικά ο Garfield, ο οποίος εάν ήταν να επιστρέψει έχει ξεκαθαρίσει πως "θα πρέπει η ταινία να είναι πολύ ξεχωριστή, πολύ ιδιαίτερη και να εξυπηρετεί τόσο το κοινό όσο και τον χαρακτήρα". Εξηγώντας περισσότερο τις σκέψεις του για το ενδεχόμενο αυτό 

Αξίζει να αναφέρουμε πως πριν από καιρό ο κασκαντέρ του Andrew Garfield άφησε να εννοηθεί πως ήδη ετοιμάζεται για το The Amazing Spider-Man 3, αν και λίγο μετά έσπευσε να διαψεύσει τα όσα ειπώθηκαν. 

Μαζί με όλα αυτά οι Marvel fans θέλουν πλέον διακαώς τον Garfield σε ένα The Amazing Spider-Man 3 και η online καμπάνια τους στο Twitter αποτέλεσε απόδειξη.