Δεν αποκλείεται ένα Spider-Man 4 με τον Tobey Maguire, λέει ο Sam Raimi

Ενθαρρυντικές δηλώσεις από τον σκηνοθέτη της παλιάς Spider-Man τριλογίας
06 Απριλίου 2022 22:13
Δεν αποκλείεται ένα Spider-Man 4 με τον Tobey Maguire, λέει ο Sam Raimi

Οι πιθανότητες ενός Spider-Man 4 με τον Tobey Maguire φαίνεται πως αυξάνονται, τουλάχιστον από πλευράς του σκηνοθέτης της τριλογίας του. Ο Sam Raimi, που σκηνοθέτησε το Doctor Strange in the Multiverse of Madness, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στη νέα του συνέντευξη στο Fandango, εκεί όπου δήλωσε πως ούτε λίγο ούτε πολύ πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ξανακάνει ταινία Spider-Man. 

Αυτή η δήλωσή του προέρχεται από το γεγονός πως μετά το "Multiverse of Madness" όλα είναι πιθανά και έχει συμβιβαστεί με την ιδέα. Χαρακτηριστικά αναφέρει πώς: 

Έχω αντιληφθεί πως αφότου έκανα το Doctor Strange 2 τα πάντα είναι πιθανά στο σύμπαν της Marvel, οποιαδήποτε συνεργασία ηρώων. Αγαπώ τον Tobey και την Kirsten Dunst. Νομίζω πως όλα είναι πιθανά.

Βέβαια για το κομμάτι του εάν έχει κάποια ιδέα στο μυαλό του για το πώς θα επέστρεφε σε μια solo ταινία Spider-Man ο Maguire είπε: 

Δεν έχω σκεφτεί κάποια ιστορία ούτε έχω κάποιο σχέδιο και δεν ξέρω εάν η Marvel ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο τώρα. Ούτε ξέρω τις σκέψεις τους και δεν το κυνήγησα πολύ από πλευράς μου. Αλλά μου ακούγεται σαν μια πανέμορφη ιδέα. 

Για την ιστορία, ο Tobey Maguire επέστρεψε στο ρόλο του Peter Parker για τις ανάγκες του Spider-Man: No Way Home και παλιότερα η Sony Pictures είχε σχέδια για μια ακόμη 4η ταινία με τον Maguire, αλλά ακυρώθηκαν. 

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022.