The Amazing Spider-Man 3: O Andrew Garfield δίνει απάντηση με νόημα για το ενδεχόμενο του sequel

Κρατώντας ζωντανή την ελπίδα να επιστρέψει σε δική του solo Spider-Man ταινία
31 Ιουλίου 2023 23:34
The Amazing Spider-Man 3: O Andrew Garfield δίνει απάντηση με νόημα για το ενδεχόμενο του sequel

Ο Andrew Garfield έχει δείξει στο πρόσφατο παρελθόν πως δεν αποκλείει μελλοντικά μια επιστροφή στο ρόλο του δικού του "Amazing Spider-Man", μετά την θερμή υποδοχή των fans στην εμφάνισή του στο Spider-Man: No Way Home

Τώρα, μέσα από το επίσημο artbook της ταινίας 'Spider-Man: No Way Home" ο 39χρονος υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός έδωσε μια απάντηση γεμάτη νόημα αλλά και ελπίδα για ένα The Amazing Spider-Man 3. Κάνοντας μια σχετική δήλωση για το μέλλον του δικού του Peter Parker (ή αλλιώς Peter #3) μετά τα γεγονότα του No Way Home είπε τα εξής: "Άλλαξε τη ζωή του. Επιστρέφει γνωρίζοντας πλέον ότι έχει αδέρφια. Επιστρέφει εμπνεόμενος να ακολουθήσει το πεπρωμένο του, το κάλεσμά του - τον σκοπό της ζωής του. Με το να πιάσει την MJ, κατάφερε να επανορθώσει μια τρομερή τραγωδία που προσπάθησε να αποφύγει στον κόσμο του".

"Αν δεν βρισκόταν στον κόσμο του Peter 1, τότε είναι πιθανό η MJ να είχε την ίδια μοίρα με την Gwen." είπε στο βιβλίο για το μέλλον του Peter #3 και συνέχισε: "Η παρουσία του ήταν μια παρουσία με σκοπό από αυτή την άποψη. Και νομίζω ότι θα επιστρέψει με ένα μυαλό που έχει εκραγεί σχετικά με το σύμπαν και τη θεωρία των χορδών και τις πολλαπλές διαστάσεις. Θα επιστρέψει απίστευτα αναζωογονημένος."

Η δήλωση-highlight όμως για το ενδεχόμενο του να γίνει πραγματικότητα το όνειρο πολλών fans πλέον για το Amazing Spider-Man 3 είπε χαρακτηριστικά: 

"Η ιστορία δεν τελειώνει ποτέ, είτε την γυρίσουμε είτε όχι. Υπάρχει μια ιστορία που εξελίσσεται σε ένα σύμπαν κάπου. Υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες με αυτόν τον χαρακτήρα και όλες τις διαφορετικές εκδοχές του. Οπότε, ναι, είναι σίγουρα εκεί έξω και κάνει κάτι".

 

Επί της ουσίας όχι μόνο δε κλείνει την πόρτα αλλά κάνει και μια δήλωση που κλείνει το μάτι για μια πιθανή επιστροφή του ως Peter Parker στο Spider-Verse της Sony Pictures. Τα σχόλια αυτά έρχονται μόλις μερικές μέρες από τα όσα δήλωσε ο ηθοποιός Thomas Hayden Church για το γεγονός ότι "ψήνεται" το Spider-Man 4 με Sam Raimi και Tobey Maguire

Πάντως το Spider-Man: No Way Home αποτέλεσε μια άνευ προηγουμένου εμπορική επιτυχία -και όχι μόνο- με εισπράξεις άνω των $1.9 δισεκατομμυρίων. Η πορεία της όχι μόνο απέδειξε ότι με τα κατάλληλα μέσα ο κόσμος θα πάει να ξαναδεί τους παλιούς Spider-Men αλλά και ότι διψάει για να δει για ακόμη μια φορά τόσο τον Maguire σε solo ταινία, αλλά και τον Andrew Garfield στο "The Amazing Spider-Man 3" και να ολοκληρώσει και αυτός την τριλογία που του αξίζει. 

Το ενδεχόμενο να γίνουν ανακοινώσεις για ένα Spider-Man 4 με τον Tobey Maguire ή ένα The Amazing Spider-Man 3 με τον Andrew Garfield είναι κάτι που μένει να φανεί στο μέλλον.