Έτσι πίνει φραπέ ο Tom Holland όταν φοράει τη μάσκα του Spider-Man και είναι άβολο (ΒΙΝΤΕΟ)

...Μέσα από τα μάτια του κυριολεκτικά
06 Δεκεμβρίου 2021 23:11
Έτσι πίνει φραπέ ο Tom Holland όταν φοράει τη μάσκα του Spider-Man και είναι άβολο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Tom Holland βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Graham Norton Show, μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του, Zendaya, για την προώθηση του άκρως αναμενόμενου Spider-Man: No Way Home. Ανάμεσα στα όσα συζήτησαν σε χαλαρό κλίμα οι πρωταγωνιστές, η Zendaya ανέφερε ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αγόρι της, όταν φοράει την μονοκόμματη στολή του Spidey. 

Όπως λέει "Eχω πάντα αυτή τη φοβία πως όταν δουλεύει πολύ σκληρά και εάν συμβεί κάτι τι θαγίνει εάν θα πρέπει να ξεράσει; Πως θα το βγάλει; Είναι πραγματική ανησυχία! Με αγχώνει τρελά!

Ο Graham Norton τον ρώτησε πώς μπορεί και τρώει ενώ φοράει την στολή του Spider-Man, με τον Holland να αποκαλύπτει το μυστικό πίσω από αυτό. 

Κάποια πράγματα μπορώ...Υπάρχει ένα κενό κάτω από τα μάτια όπου μου βάζουν ένα τεράστιο καλαμάκι και έτσι μπορώ να πίνω χωρίς να βγάζω τη στολή, επειδή ξέρετε παίρνει πολύ χρόνο για να γίνει αυτό. 

Με αυτόν τον απίστευτα άβολο τρόπο μπορεί να τρέφεται με υγρά μόνο ο Holland κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και παρακάτω θα τον δείτε να απολαμβάνει τον φραπέ του μέσα από το περιβόητο καλαμάκι:

Δείτε το απόσπασμα

Το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου 2021.