Επιστρέφουν στους κινηματογράφους οι πρώτες Spider-Man ταινίες!

Για τα 100 χρόνια της Columbia Pictures
10 Μαρτίου 2024 21:50
Επιστρέφουν στους κινηματογράφους οι πρώτες Spider-Man ταινίες!

Ναι, καλά διαβάσατε. Οι πρώτες Spider-Man ταινίες με τον Tobey Maguire θα επιστρέψουν στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2024!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Sony γιορτάζει την επέτειο 100 χρόνων της Columbia Pictures και έτσι σκοπεύει να φέρει ξανά στα σινεμά την αρχική Spider-Man τριλογία, καθώς και τα δύο The Amazing Spider-Man με τον Andrew Garfield, αλλά και τις τρεις Spider-Man ταινίες του MCU με τον Tom Holland.

Ακόμη δε υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το αν τα σχέδια για την εκ νέου προβολή των ταινιών ισχύουν και για την Ελλάδα, αλλά αυτό είναι το πιθανότερο. Πρόσφατα είχαμε δει λατρεμένες ταινίες όπως την τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών να παίζουν ξανά και στην Ελλάδα, οπότε μάλλον το ίδιο θα ισχύει και στην προκειμένη περίπτωση.

Όσον αφορά την Αμερική, το πρόγραμμα σύμφωνα με το δημοσίευμα του CBR διαμορφώνεται ως εξής:

Spider-Man - 15 Απριλίου

Spider-Man 2 - 22 Απριλίου

Spider-Man 3 - 29 Απριλίου

The Amazing Spider-Man - 6 Μαΐου

The Amazing Spider-Man 2 - 13 Μαΐου

Spider-Man: Homecoming - 20 Μαΐου

Spider-Man: Far From Home - 27 Μαΐου

Spider-Man: No Way Home - 3 Ιουνίου

Να σημειωθεί πως δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν στα σινεμά θα έρθουν ξανά και οι animated Spider-Verse ταινίες που έχουν σαρώσει σε κριτικές.

Για την ιστορία, το μέλλον του Spider-Man στις αίθουσες δεν είναι ακόμη απολύτως ξεκάθαρο. Ακούγεται μεταξύ άλλων πως ο Tom Holland θα επιστρέψει για μια τέταρτη ταινία στο MCU, ενώ πρόσφατα και ο Sam Raimi έκανε μερικές ενδιαφέρουσες δηλώσεις που ανοίγουν το παραθυράκι και για ένα Spider-Man 4 με τον  Maguire. Ακόμη δε γνωρίζουμε επίσημα τι να περιμένουμε.