Spider-Man 4: “Φωτιά“ οι νέες φήμες για Sam Raimi και Sydney Sweeney

Επιστρέφει ο σκηνοθέτης της παλιάς τριλογίας του Spider-Man;
17 Απριλίου 2024 17:43
Spider-Man 4: “Φωτιά“ οι νέες φήμες για Sam Raimi και Sydney Sweeney

Οι νέες φήμες από την υπόθεση του Spider-Man 4, δηλαδή της συνέχειας των ταινιών του MCU με τον Tom Holland στον ομώνυμο ρόλο, είναι ικανές να βάλουν φωτιές στους fans της Marvel. 

Πρόσφατα ο Sam Raimi, σκηνοθέτης της παλιάς τριλογίας Spider-Man ταινιών, διέψευσε πρακτικά τα όσα ακούγονται περί επιστροφής του για μια 4η ταινία με τον Tobey Maguire. Μόνο που οι νεότερες φήμες κάνουν λόγο για ένα...διαφορετικό Spider-Man 4. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Word of Reel, η Marvel Studios εξετάζει την περίπτωση τουυ Sam Raimi ως επικρατέστερο σκηνοθέτη του Spider-Man 4. Τα υπόλοιπα ονόματα που είχαν ακουστεί σε αυτή την κούρσα ήταν του Justin Lin, ο οποίος υπέγραψε να κάνει άλλη ταινία, του Jon Watts, που ανέλαβε την "Home" τριλογία αλλά και του Drew Goddard (Cabin in the Woods), ο οποίος τελικά θα γυρίσει το The Matrix 5.

Ο Ράιμι είχε συνεργαστεί με τον Kevin Feige και το στούντιό του για το "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" το 2022 και εφόσον δεχτεί, θα αποτελέσει την επιστροφή του στο superhero genre και μάλιστα στον ήρωα με τον οποίο έγραψε ιστορία. Βέβαια, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση στον Raimi από πλευράς Marvel. Στην προκειμένη το "ναι" του θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμά του και πόσο του το επιτρέπει, διότι έχει συμφωνήσει να σκηνοθετήσει την ταινία τρόμου "Send Help", την οποία θα πρέπει να παρατήσει προσωρινά αν θέλει το Spider-Man 4. 

Το Spider-Man 4 της Marvel Studios, βάσει των όσων φημολογούνται μέχρι τώρα, θα είναι ένα κράμα street-level περιπέτειας και ηρώων του MCU με τον Daredevil του Charlie Cox και τον Kingpin του Vincent D'Onofrio να παίζουν ρόλο, ενώ θα υπάρχει και ένα multiversal στοιχείο που θα αφήσει ανοιχτή την πόρτα για την επιστροφή του Tobey Maguire. 

Spider-Woman στο Spider-Man 4 του MCU; 

Σε αυτό το multiversal στοιχείο έρχεται να προστεθεί η άλλη καυτή φήμη που μεταφέρει ο γνωστός insider @MyTimeToShineHello. Ο συγκεκριμένος έγραψε σε πρόσφατο tweet του στην πλατφόρμα Χ ότι η Sydney Sweeney θα συμμετέχει στο Spider-Man 4.

Το πιο πιθανό είναι πως θα υποδυθεί την Julia Carpenter δηλαδή την Spider-Woman από την "πατάτα" ταινία που ακούει στο όνομα "Madame Web". Αντίθετα, κάποιοι άλλοι fans θεωρούν ότι θα παίξει μια άλλη χαρακτήρα, την Felicia Hardy aka "Black Cat", η οποία θα είναι το φλερτ του Peter Parker. 

Για το Spider-Man 4 θεωρείται πλέον σίγουρο ότι θα επιστρέψουν τόσο ο Holland όσο και η Zendaya στους ρόλους τους, μιας και αναμένεται τα γυρίσματα της ταινίας να ξεκινήσουν τον χειμώνα -σύμφωνα πάλι με φήμες. Επίσημα η Sony Pictures και η Marvel κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους. 

Σκοπός είναι να βγει το Spider-Man 4 προς τα τέλη του 2025 στην καλύτερη περίπτωση, με το 2026 να φαντάζει πιθανότερο χρονικό πλαίσιο.