Τα σχόλια θα περάσουν από έγκριση πριν δημοσιευτούν.

O Tom Holland αποκάλυψε ποια ταινία της Marvel βλέπει μια στο τόσο μαζί με την Zendaya και γιατί

Θέλουν να τους θυμίζει τις ξέγνοιαστες εποχές, όπως είπε ο 27χρονος ηθοποιός
16 Ιανουαρίου 2024 01:55
O Tom Holland αποκάλυψε ποια ταινία της Marvel βλέπει μια στο τόσο μαζί με την Zendaya και γιατί

Ο Tom Holland μπορεί ακόμη να μην έχει επιστρέψει ως Spider-Man στις ταινίες της Marvel και παιδεύει τους fans του, ενώ συμμετέχει σε πιο δραματικά projects όπως τη σειρά 'The Crowded Room' της Apple. Χάρις αυτήν ήταν υποψήφιος στα Critics' Choice Awards 2024, όπου στο πλαίσιο οτυ κόκκινου χαλιού του event έκανε διάφορες δηλώσεις. 

Σε μια από αυτές και συγκεκριμένα στην κάμερα του Extra TV, ο βρετανός 27χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ποια ταινία της Marvel βλέπει "μια στο τόσο" μαζί με την Zendaya και τον λόγο φυσικά. Εκεί δήλωσε ότι βλέπουν το "Spider-Man: Homecoming" μια στο τόσο, καθώς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας το 2017, ήταν που γνωρίστηκαν για πρώτη φορά. 

Έκτοτε οι δυο τους είχαν συνάψει σχέση την οποία επισημοποίησαν το 2021 και διατηρούν μέχρι και σήμερα, προσπαθώντας μάλιστα να την κρατάνε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

H Zendaya και εγώ βλέπουμε μια στο τόσο το Spider-Man 1 και αναπολούμε την εποχή που ήμασταν 19 και κάναμε εκείνες τις ταινίες. Τις λατρεύω και μου αρέσει να απολαμβάνω εκείνες τις στιγμές, οπότε προσπαθώ να μην τις βλέπω τόσο συχνά όσο θα ήθελα, ίσως επειδή είναι τόσο ξεχωριστές. Είναι τέτοια αυτή η πολυτέλεια, τέτοιο δώρο το να μπορείς να καθίσεις και να ξαναζήσεις κατά κάποιον τρόπο τα νιάτα σου.

Στην ίδια βραδιά μοιράστηκε και μια αγκαλιά με τον φίλο, μέντορα και συναδελφό του, Robert Downey Jr., πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους σκηνή που μοιράστηκαν στο Avengers: Endgame

Η τελευταία φορά που δημόσια μίλησε για την αναπόφευκτη επιστροφή τους ως Spider-Man, ο Τομ Χόλαντ δήλωσε μεταξύ άλλων: "Αλλά αν μπορούμε να βγάλουμε μια άκρη, θα ήμουν ανόητος να μην βάλω ξανά τη στολή αυτή, γιατί χρωστάω τα πάντα στον Spider-Man. Λατρεύω τον χαρακτήρα και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι. Έτσι, εγώ θα ήθελα να πω μια άλλη ιστορία, αλλά θα την πω μόνο όταν βρούμε την κατάλληλη."

Οι πιο πρόσφατες φήμες για το Spider-Man 4 πάντως ανέφεραν  ότι τα γυρίσματά της θα ξεκινήσουν προς τα τέλη του 2024, ώστε η ταινία να βγει στις αίθουσες στα τέλη του 2025 ή τις αρχές του 2026.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα της δήλωσης του Holland: