Spider-Man 4: Τι αναφέρουν οι νεότερες φήμες για τα γυρίσματα και την επιστροφή Holland-Zendaya

Οι νέες φήμες έρχονται από γνωστό και έγκυρο insider
24 Οκτωβρίου 2023 01:38
Spider-Man 4: Τι αναφέρουν οι νεότερες φήμες για τα γυρίσματα και την επιστροφή Holland-Zendaya

Οι νεότερες φήμες για το Spider-Man 4 του MCU με τον Peter Parker του Tom Holland δίνουν και παίρνουν και παρά την απεργία των ηθοποιών και του συνδικάτου SAG-AFTRA, φαίνεται πως η Sony Pictures σχεδιάζει πώς θα κινηθεί αμέσως μόλις λυθεί ο "γόρδιος δεσμός". 

Τις πληροφορίες μεταφέρει ο γνωστός insider και leaker @DanielRPK μέσα από το Patreon του, όπου αποκαλύπτει πότε αναμένεται να αρχίσουν τα γυρίσματα του "Spider-Man 4" ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται η 4η ταινία με τον Tom Holland στο MCU μετά τον "Home Trilogy". 

Στόχος της παραγωγής είναι με τα τωρινά δεδομένα να πατήσουν πλατό προς τα τέλη του 2024 ούτως ώστε να βγει στις αίθουσες το Spider-Man 4 μέχρι το τέλος του 2025 ή τις αρχές του 2026. Οι ίδιες πληροφορίες θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του αχτύπητου -και αχώριστου στη ζωή- διδύμου Tom Holland και Zendaya, καθώς και του σκηνοθέτη Jon Watts. Αν και δεν αναφέρεται επί λέξη δεν νομίζουμε ότι θα λείπει και ο τρίτος της παρέας, δηλαδή ο Jacob Batalon από το sequel του "Spider-Man: No Way Home". 

Αν η Marvel κάνει “reboot” το MCU τότε μπορεί να αλλάξει ο ηθοποιός του Spider-Man