Αν η Marvel κάνει “reboot” το MCU τότε μπορεί να αλλάξει ο ηθοποιός του Spider-Man

Τι θα απογίνει ο Tom Holland;
22 Οκτωβρίου 2023 20:46
Αν η Marvel κάνει “reboot” το MCU τότε μπορεί να αλλάξει ο ηθοποιός του Spider-Man

Πριν από μερικές ημέρες σάς ενημερώσαμε με μία είδηση-βόμβα για το μέλλον του MCU, το γνωστό και πολύ επιτυχημένο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Σύμφωνα με την συγγραφέα του βιβλίου "MCU: The reign of Marvel Studios" η εταιρία φαίνεται πως ετοιμάζεται να κάνει reboot ολόκληρο το κινηματογραφικό της σύμπαν. Αυτή η κοσμοϊστορική αλλαγή φαίνεται ότι θα γίνει μετά το Avengers: Secret Wars που αναμένεται να κλείσει το Multiverse Saga του MCU σε τέσσερα χρόνια από τώρα. Αυτό σημαίνει, λοιπόν, ένα πράγμα.

Αν όντως η Marvel προβεί σε αυτές τις σαρωτικές αλλαγές, ίσως ψάξει να βρει τον επόμενο Spider-Man στα μάτια ενός νέου ηθοποιού και όχι να συνεχίσει με τον Tom Holland, ο οποίος είναι ο κεντρικός Άνθρωπος Αράχνη των Marvel Studios.

Ο κύριος λόγος που η Marvel ετοιμάζεται για αυτή την έκβαση του σεναρίου είναι γιατί θέλει να "κλαδέψει" (χρησιμοποιώντας όρους του Loki και της TVA) όλα τα στοιχεία που μέχρι τώρα δεν δούλεψαν σωστά στα Phase 4 και Phase 5.

Ο Spider-Man είναι από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες της Marvel και αν γίνει λοιπόν το MCU soft-reboot, θα μπορούσαμε κάλλιστα να δούμε έναν άλλον ηθοποιό σε αυτό το ρόλο. Επίσης, η Marvel θα μπορούσε να αλλάξει και άλλους ηθοποιούς και να τους βάλει στις "στολές" πολλών γνωστών χαρακτήρων.

Όσον αφορά τον Spider-Man, όμως, ο Tobey Maguire ήταν ο πρώτος το 2002, ενώ ακολούθησε και ο Andrew Garfield στα The Amazing Spider-Man. Ο Tom Holland έκανε το ντεμπούτο του ως ο επίσημος Spider-Man του MCU στο Captain America: Civil War και ύστερα απέκτησε τρεις αποκλειστικές ταινίες.

Τι θα γίνει όμως με το Spider-Man 4 του Tom Holland από τα Marvel Studios και την Sony Pictures που ακούμε εδώ και καιρό ότι ψήνεται; Μάλλον θα δείξει ο χρόνος, γιατί ο ηθοποιός είχε πει παλιότερα ότι είχε κάποιες συναντήσεις με την παραγωγό Amy Pascal, τον Kevin Feige της Marvel, την Rachel O’ Connor και άλλα στελέχη της Marvel.

Εσείς θα θέλατε έναν άλλον Spider-Man ή να συνεχίσει κανονικά ο Tom Holland;