Iron Man και Spider-Man συναντιούνται ξανά 5 χρόνια μετά την τελευταία τους σκηνή στο MCU (ΦΩΤΟ)

Οι δύο ηθοποιοί έχουν την καλύτερη φωτογραφία από τα Critics Choice Awards
15 Ιανουαρίου 2024 14:41
Iron Man και Spider-Man συναντιούνται ξανά 5 χρόνια μετά την τελευταία τους σκηνή στο MCU (ΦΩΤΟ)

Η τελετή απονομής των Critics Choice Awards έλαβε αισίως χώρα πριν μερικές ώρες στο Λος Άντζελες, τιμώντας τις καλύτερες ταινίες και σειρές της περασμένης χρονιάς. Εκεί βρέθηκε σχεδόν ολόκληρο το Χόλιγουντ ανάμεσά τους και οι Tom Holland και Robert Downey Jr.

Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από το Avengers: Endgame, το οποίο θεωρείται από πολλούς fans της Marvel μία από τις καλύτερες ταινίες του MCU. Οι δύο ηθοποιοί που αγαπήθηκαν ως Iron Man και Spider-Man βρέθηκαν εχθές το βράδυ στα βραβεία και συναντήθηκαν ξανά δημόσια μετά από τόσα χρόνια.

Μπορεί οι δύο τους να έχουν να μοιραστούν την ίδια οθόνη από το 2019, ωστόσο φαίνεται ότι διατηρούν μία πολύ καλή φιλική σχέση και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Erik Davis του RottenTomatoes στον επίσημο λογαριασμό του στο X. Αναλυτικότερα, ο Tom Holland πήγε στο τραπέζι που καθόταν ο Davis και ο Robert Downey Jr. για να χαιρετήσει τον συμπρωταγωνιστή του από το MCU.

Ο Holland αγκάλιασε τον Robert Downey Jr. και οι εικόνες που θα δείτε παρακάτω έγιναν πολύ γρήγορα viral στο διαδίκτυο με περισσότερα από 6.900 likes και 1.700 retweets.

Ο Erik Davis δήλωσε τα εξής για αυτές τις φωτογραφίες: Τράβηξα μερικές φωτογραφίες απόψε, αλλά αυτές εδώ είναι οι αγαπημένες μου. Κάποια στιγμή, ο Tom Holland ήρθε στο τραπέζι μας και αγκάλιασε τον Robert Downey Jr. ζεσταίνοντας την “Marvel-καρδιά μου”.

Πατώντας εδώ θα δείτε όλους τους νικητές των Critics Choice Awards 2024