Χακάρανε τον λογαριασμό του Τομ Χόλαντ στο X - Δείτε τι ανέβασαν

Φαίνεται πως οι hackers σχετίζονταν με κρυπτονομίσματα
17 Απριλίου 2024 16:26
Χακάρανε τον λογαριασμό του Τομ Χόλαντ στο X - Δείτε τι ανέβασαν

Θύμα κάποιων επιτήδειων hackers και απατεώνων έπεσε ο Tom Holland (Τομ Χόλαντ) στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter). 

Οι άγνωστοι χακάρανε τον λογαριασμό του στο Χ και άρχισαν να διαφημίζουν κρυπτονομίσματα με θεματική το Spider-Verse. Ο σταρ των Spider-Man ταινιών της Marvel όμως δεν είναι κάποιος δεινός χρήστης των social media του, παρά το ότι διαθέτει επίσημους λογαριασμούς σε πολλά από αυτά. 

Το ότι μετά από τόσο καιρό έκανε μια τέτοιου είδους "χορηγημένη" ανάρτηση στο προφίλ του -πόσο μάλλον μια που σχετίζεται με κρυπτονομίσματα- παραξένεψε τους fans του, οι οποίοι άρχισαν να ψιλιάζονται ότι κάτι παράξενο συμβαίνει. 

Μάλιστα το tweet από τον λογαριασμό του Holland περιείχε και link για αυτό το group NFT με Spider-Verse θεματολογία, ενώ σε μια προσπάθεια των επιτήδειων να πείσουν έκαναν mention τον επίσημο λογαριασμό της Binance στο X. 

Αυτό είναι το μήνυμα που ανήρτησαν οι χάκερς στο προφίλ του Holland: 

Η ανάρτηση αυτή κατέβηκε λίγες ώρες μετά καθώς φαίνεται ότι οι διαχειριστές του ανάκτησαν τον έλεγχο. Το περιστατικό αυτό συνέβη μόνο στον λογαριασμό του 27χρονου ηθοποιού στο Χ και όχι στο Instagram ή το TikTok του.