Spider-Man 4 με Tom Holland: Τι λένε τα νεότερα για τις επιστροφές ηθοποιών και σκηνοθέτη;

Ύστερα από πολλούς μήνες ξηρασίας σχετικά με την 4η Spidey ταινία του MCU
26 Μαρτίου 2024 23:39
Spider-Man 4 με Tom Holland: Τι λένε τα νεότερα για τις επιστροφές ηθοποιών και σκηνοθέτη;

Έπειτα από πάρα πολλούς μήνες ξηρασίας όσον αφορά το τι συμβαίνει με το Spider-Man 4 με τον Tom Holland, πλέον έχουμε τα νεότερα σύμφωνα με έγκυρο ρεπορτάζ. Το The DisInsider συγκεκριμένα μεταφέρει βάσει των πηγών του ότι η Marvel Studios σχεδιάζει να αρχίσει τα γυρίσματα του sequel του Spider-Man: No Way Home τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Jon Watts δε θα επιστρέψει για το 4ο κεφάλαιο του Peter Parker του MCU και πως γνωρίζουμε ήδη τον επικρατέστερο της Marvel και της Sony Pictures για τη διαδοχή του. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες ακούγεται έντονα ότι ο Justin Lin είναι ψηλότερα από πολλούς άλλους υποψήφιους στη λίστα για να σκηνοθετήσουν το Spider-Man 4. Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για τον σκηνοθέτη ταινιών όπως Fast & Furious και Star Trek: Beyond. Αν ισχύουν αυτές οι φήμες τότε στην καλύτερη περίπτωση η ταινία να κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2025 ή εντός του 2026

Ανάμεσα στα καλά νέα είναι πως η Zendaya θα επιστρέψει ως MJ καθώς λέγεται ότι βάζει προτεραιότητα πλέον το Spider-Man 4 στο καλεντάρι της, ύστερα από την επ'αόριστον καθυστέρηση της 3ης σεζόν της σειράς "Euphoria". Παράλληλα, μια άλλη φήμη του The Cosmic Circus αναφέρεται στην πλοκή του Spider-Man 4 και πως σε αυτή "ο Peter Parker θα καθίσει στον πάγκο".

Οι πληροφορίες αυτές λένε ότι το εύρος και η κλίμακα της ιστορίας δε θα είναι τόσο μεγάλη όσο οι προηγούμενες, δεδομένου ότι θεωρείται πλέον "street-level" ήρωας για τη Marvel Studios όπως ο Daredevil. Έτσι, θα τον νοιάζει μόνο ο Spider-Man και η ευθύνη που κουβαλάει ως προστάτης της Νέας Υόρκςη, καθώς θα έχει χάσει τον εαυτό του μετά τα γεγονότα του "No Way Home". Θα νιώθει αποκομμένος από την προηγούμενη ζωή του μιας και όλα έμειναν πίσω σε μια άλλη διάσταση, αυτοί που τον αγαπούν δεν τον γνωρίζουν και το μόνο που του έχει απομείνει είναι ο Spider-Man. Αυτά όλα βέβαια αποτελούν φήμες και τίποτα παραπάνω προς το παρόν. 

Όσον αφορά τη νεότερη δήλωση του Τομ Χόλαντ σχετικά με την επιστροφή του, είχε πει τον Νοέμβριο του 2023 στο Critic's Choice Association, ότι θέλει να γίνει το Spider-Man 4 αλλά με την κατάλληλη ιστορία. "Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι συμμετέχουμε σε συζητήσεις σχετικά με το πώς θα μπορούσε να είναι η τέταρτη βερσιόν του χαρακτήρα μου (δηλαδή το Spider-Man 4). Το αν μπορούμε ή όχι να βρούμε έναν τρόπο να δικαιώσουμε τον χαρακτήρα στη μεγάλη οθόνη είναι ένα άλλο πράγμα. Νιώθω πολύ προστατευτικός απέναντι στον Spider-Man. Νιώθω πολύ τυχερός που μπορέσαμε να δουλέψουμε σε ένα franchise που γινόταν καλύτερο σε κάθε ταινία, που γινόταν επίσης πιο επιτυχημένο. Κάτι που νομίζω είναι πολύ σπάνιο και θέλω να το προστατεύσω. Οπότε, δεν πρόκειται να κάνω ένα ακόμα απλά για να το κάνω. Θα πρέπει να αξίζει.

Αλλά αν μπορούμε να βγάλουμε μια άκρη, θα ήταν ανόητο από πλευράς μου το να μην βάλω ξανά τη στολή αυτή, γιατί χρωστάω τα πάντα στον Spider-Man. Λατρεύω τον χαρακτήρα και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα. Έτσι, θα ήθελα να αφηγηθούμε μια άλλη ιστορία, αλλά θα την πω μόνο όταν βρούμε την κατάλληλη."