Spider-Man 4 με Andrew Garfield και Tobey Maguire θέλει η Sony, αλλά η Marvel διαφωνεί

Νέες φήμες για το Spider-Man 4 αποκαλύπτουν μια μεγάλη διαφωνία μεταξύ των δύο εταιριών παραγωγής
25 Ιανουαρίου 2024 23:18
Spider-Man 4 με Andrew Garfield και Tobey Maguire θέλει η Sony, αλλά η Marvel διαφωνεί

Το Spider-Man: No Way Home έδωσε την ευκαιρία στους Tobey Maguire και Andrew Garfield να επιστρέψουν για μία -μάλλον- τελευταία φορά ως Spider-Men, πλάι σε αυτόν του Tom Holland, δίνοντας μια επική παράσταση και μάχη που συγκέντρωσε $1.9 δις στο box office. 

Έκτοτε γνωρίζουμε ότι θα έρθει το Spider-Man 4 με τον Tom Holland πρωταγωνιστή αλλά ακόμη δεν έχει κλειδώσει κάτι επίσημο όσον αφορά τις ανακοινώσεις τόσο από πλευράς Marvel Studios όσο και της Sony Pictures. Ο Kevin Feige, βέβαια, τον περασμένο Μάρτιο είχε δηλώσει ότι έχουν κατασταλλάξει στην ιστορία που διηγηθεί το Spider-Man 4 εντός του MCU. 

Μια νέα φήμη όμως που μεταδίδει ο γνωστός insider, @DanielRPK (Daniel Richtman) μέσα από το Patreon του, αναφέρει ότι οι Marvel και Sony βρίσκονται στα...μαχαίρια για το ποια κατεύθυνση θα πάρει τελικά, μιας και το όραμα της κάθεμιας διαφέρει εντελώς. 

Από τη μία ο επικεφαλής της Marvel Studios, Kevin Feige, μαζί με τον πρωταγωνιστή Tom Holland, επιμένουν πως η 4η ταινία του Spider-Man αλλά και η αναμενόμενη τριλογία που θα ακολουθήσει θα πρέπει να είναι πιο προσγειωμένη στο ύφος της. Για αυτό και έχει ακουστεί πως ίσως ο Peter Parker συμμαχήσει με τον Daredevil του Charlie Cox, μιας και η Marvel τον θεωρεί "street-level" ηρωα. Από την άλλη η Sony Pictures και οι ιθύνοντές της πιέζουν να φέρουν πίσω ξανά τους Maguire και Holland για μια Multiverse επιπέδου ιστορία

 Η επιμονή της Sony μπορεί και να οφείλεται στο γεγονός ότι με το Madame Web και την ιστορία του Spider-Verse να ανοίγεται περαιτέρω, θα θέλουν να επεκτείνουν το σύμπαν πάνω σε αυτό το μοτίβο. Φυσικά πρόκειται για δύο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις και πορεία για τον Spider-Man του MCU και κανείς δεν ξέρει ακόμη τι θα συμβεί και που θα καταλήξουν εν τέλει. 

Αν πάντως επέστρεφαν οι δύο άλλοι Spider-Men, τότε αυτό θα μείωνε το αντίκτυπο της επιστροφής τους στο "No Way Home", αλλά και όλα τα στοιχεία που συνέφεραν στο φινάλε της προηγούμενης τριλογίας.