Tom Holland: Η μαμά του τα έχωσε στην παραγωγή του Spider-Man γιατί δεν τον άφηναν να πηγαίνει τουαλέτα

Δείτε τον 25χρονο σταρ να αποκαλύπτει την ιστορία
21 Φεβρουαρίου 2022 21:25
Tom Holland: Η μαμά του τα έχωσε στην παραγωγή του Spider-Man γιατί δεν τον άφηναν να πηγαίνει τουαλέτα

Οι ηθοποιοί που υποδύονται τους αγαπημένους μας σούπερ ήρωες δεν κάνουν και την πιο άνετη ζωή στο πλατό και φαίνεται πως έχουν όλοι τους ένα κοινό πρόβλημα με τις φυσικές τους ανάγκες και την τουαλέτα, όπως μάθαμε πρόσφατα από τον Robert Pattinson

Τώρα και ο Tom Holland αποκαλύπτει μια ακόμη αστεία ιστορία από τα γυρίσματα του Spider-Man: Homecoming πίσω στο 2016, με πρωταγωνίστρια την μητέρα του. Όντας καλεσμένος στην εκπομπή "Live with Kelly and Ryan" ο 25χρονος σταρ των Spider-Man ταινιών πήρε πάσα από τους παρουσιαστές όταν τον ρώτησαν εάν το κοστούμι του έχει φερμουάρ. 

Σε εκείνο το σημείο άρχισε να λέει: 

Στην πρώτη ταινία θυμάμαι γυρίζαμε μια σκηνή στο Μνημείο της Ουάσινγκτον και φορούσα της στολή για μέρες, ήμουν με το κοστούμι περίπου 11 ώρες κάθε μέρα. Ήμουν νέος και ήθελα να εντυπωσιάσω το στούντιο και δεν ήθελα να νομίζουν ότι χρειάζομαι διαλείμματα. Και θυμάμαι να τηλεφωνώ τη μαμά στα διαλείμματα και να τη λέω: "Μαμά, δυσκολεύομαι πραγματικά, δουλεύω κάθε μέρα και επειδή φοράω το κοστούμι, δεν μπορώ να πάω στην τουαλέτα". Και δύο μέρες αργότερα, ο παραγωγός με πλησίασε και μου είπε: "Πώς είναι τα νεφρά σου;"

Σαν άλλη Ελληνίδα μάνα που ανησυχεί για τον κανακάρη της, τηλεφώνησε κρυφά στους υπεύθυνους της παραγωγής του Spider-Man, σε ένα από τα μεγαλύτερα στούντιο του κόσμου, τη Sony Pictures για να παραπονεθεί πως δεν δίνουν στο γιο της διαλείμματα για να πάει τουαλέτα. 

Ο Holland συνέχισε την ιστορία του λέγοντας: 

Δυο μέρες μετά με πήρε ο παραγωγός και μου λέει "Πώς είναι τα νεφρά σου". Και εγώ του λέω "γιατί ρωτάς τα νεφρά μου είναι εντάξει" και μου λέει "Λοιπόν η μαμά σου μας τηλεφώνησε...".Η μαμά μου που λέτε πήρε τηλέφωνο στο μεγαλύτερο στούντιο του κόσμου και τους είπε "Δώστε στο γιο μου περισσότερα διαλείμματα για τουαλέτα!". 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Holland αναφέρεται δημόσια για τις δυσκολίες του να φοράει κανείς τη στολή του Spider-Man, όπως τότε που αποκάλυψε για το πώς πίνει τον φραπέ του