GTA 6: Τι γίνεται με το επόμενο trailer του και όλες τις τελευταίες φήμες;

Όλα όσα ακούγονται τα τελευταία 24ωρα για το “Trailer 2“ του GTA VI
18 Μαρτίου 2024 21:21
GTA 6: Τι γίνεται με το επόμενο trailer του και όλες τις τελευταίες φήμες;

Από τότε που το trailer του GTA 6 κυκλοφόρησε και προκάλεσε σεισμό όχι μόνο στη gaming βιομηχανία αλλά και στην ψυχαγωγία και την ποπ κουλτούρα γενικά, όλοι το περιμένουν εναγωνίως να κυκλοφορήσει. Για κάποιους όμως το 2025 φαντάζει μακρινό και έκτοτε η Rockstar Games από πλευράς της έχει κρατήσει μια σιγή ιχθύος μετά τον πρώτο...κρότο. 

Οι fans των Grand Theft Auto όμως ψάχνουν συνεχώς ψίχουλα στο διαδίκτυο και τα social media για να μάθουν το επόμενο βήμα της Rockstar Games και υποστηρίζουν ότι κάτι ψήνει και αχνοφαίνεται στον ορίζοντα. 

Αυτό το κάτι δεν είναι άλλο από το επόμενο trailer του Grand Theft Auto 6, το οποίο εικάζουν ότι μάλλον θα κυκλοφορήσει προς τον Μάιο καθώς τότε είναι η επόμενη τριμηνιαία έκθεση των οικονομικών της Take-Two προς τους επενδυτές της. Ποια είναι τα στοιχεία τους όμως; 

Κάποιοι αετομάτιδες fans ανήρτησαν στο Reddit ότι η σελίδα του Grand Theft Auto VI ανανεώθηκε με έναν υπαινικτικό τρόπο στον τομέα των "videos". Το "Trailer 1" λοιπόν του GTA 6 τοποθετήθηκε σε μία ειδική playlist βίντεο για το άκρως αναμενόμενο παιχνίδι, κάτι που το καθιστά το πρώτο σε αυτή. Έτσι, εικάζουν ότι η κίνηση αυτή δεν έγινε τυχαία και πως σύντομα ακολουθεί το επόμενο. 

Μάλιστα, οι εικασίες και οι θεωρίες πάνε ένα βήμα παραπέρα και λένε πως το "Trailer 2" -αν θα τιτλοφορηθεί έτσι- ίσως να εστιάζει στον έναν από τους δύο πρωταγωνιστές του τίτλου και πιο συγκεκριμένα στον Jason. Αυτός ήταν άλλωστε και ο "άγνωστος" χαρακτήρας του πρώτου trailer μιας και στο πρώτο εστίασε σχεδόν αποκλειστικά στο backstory του χαρακτήρα της Lucia. Το κατά πόσο ισχύουν οι ισχυρισμοί τους δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, τουλάχιστον μέχρι να ανάψει ξανά η hype μηχανή της Rockstar και με ένα post ανακοινώσει την ημερομηνία που θα κυκλοφοορήσει το "Trailer 2" του GTA 6, όπως έκανε και με το "Trailer 1".

Πάντως για να αναφέρουμε και μερικά στοιχεία, γνωρίζουμε από πρόσφατο ρεπορτάζ του έγκυρου ρεπόρτερ του Bloomberg, Jason Schreier, ότι η ανάπτυξη του GTA 6 βαίνει καλώς και μπαίνει στην τελική της ευθεία. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο η Rockstar Games θα τηρήσει το "2025" προς τους fans αλλά και πως θα έχει περισσότερο και πιο απτό υλικό για να δείξει στους επόμενους μήνες. 

Το εάν θα είναι τον ερχόμενο Μάιο ή μέσα στο 2024 δεν το γνωρίζουμε ακόμη, ωστόσο, η κίνηση του να ενημερώσει την επίσημη ιστοσελίδα του GTA 6 σίγουρα είναι ύποπτη.