GTA 6: Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα δώσει τη φωνή του στον πρωταγωνιστή;

Ακόμα δεν το έχει αποκαλύψει η Rockstar Games
10 Απριλίου 2024 09:12
GTA 6: Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα δώσει τη φωνή του στον πρωταγωνιστή;

Το Grand Theft Auto 6 αποκαλύφθηκε με το πρώτο του trailer τον περασμένο Δεκέμβριο και παρόλο που μάθαμε ότι θα έχει δύο πρωταγωνιστές, η Rockstar Games παραμένει σιωπηλή όσον αφορά τους ηθοποιούς του παιχνιδιού.

Πρόσφατα είχε βγει μια φήμη που έλεγε ότι η ηθοποιός του Law & Order, Ana Esposito, θα παίξει την Lucia, ενώ μάλλον βρέθηκε και ο voice actor του Jason. Παρόλο που είχαν βγει στο παρελθόν διάφορα ονόματα στο τραπέζι, το Game Rant μεταφέρει ότι ο ηθοποιός του κεντρικού πρωταγωνιστή θα είναι μάλλον ο 37χρονος Gregory Joseph Connors.

Ο ηθοποιός ανανέωσε το βιογραφικό του πρόσφατα και στην ενότητα με τα Voice Over αναφέρει πλέον ότι θα δώσει τη φωνή του σε ένα παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει το 2025 από την Rockstar Games. Ωστόσο, στο βιογραφικό του δεν αναφέρει πουθενά αν μιλάμε για το Grand Theft Auto 6, αλλά αναφέρει χαρακτηριστικά ότι θα δώσει τη φωνή του σε “Lead” χαρακτήρα.

Παρόλο που δεν υπάρχει η ονομασία του GTA 6 στο βιογραφικό, η ημερομηνία κυκλοφορίας που έχει βάλει πέφτει μέσα με το παράθυρο κυκλοφορίας που έχει δώσει η Rockstar για το παιχνίδι της. Επίσης, το ότι θα δώσει τη φωνή του σε έναν “lead” χαρακτήρα θα μπορούσε να σημαίνει και στον κεντρικό villain ή άλλο χαρακτήρα του τίτλου και όχι μόνο στον πρωταγωνιστή.

Το Game Rant έψαξε και στην σελίδα του ηθοποιού στο IMDB και για ένα περίεργο λόγο από το 2019 έως και το 2023 δεν έχει εργαστεί πουθενά, κάτι που κίνησε τις υποψίες ότι θα μπορούσε να ηχογράφησε τη φωνή του εκείνη την περίοδο. Αυτό γίνεται συχνά στα βιντεοπαιχνίδια και στις ταινίες, με τους ηθοποιούς να δανείζουν τις φωνές τους μερικά χρόνια πριν την κυκλοφορία των projects.

Φυσικά, να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από την Rockstar Games. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.