GTA 6: Η κοινότητα πιστεύει ότι βρήκε την ηθοποιό που υποδύεται την Lucia (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι fans πιστεύουν ότι είναι μια ηθοποιός από το Law & Order
26 Δεκεμβρίου 2023 10:14
GTA 6: Η κοινότητα πιστεύει ότι βρήκε την ηθοποιό που υποδύεται την Lucia (ΒΙΝΤΕΟ)

Η gaming κοινότητα συνεχίζει να ψάχνει πληροφορίες για το Grand Theft Auto VI, ύστερα από το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Όλοι διψούν για να μάθουν νέες πληροφορίες για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς και τώρα πιστεύουν ότι βρήκαν την ηθοποιό που υποδύεται την Lucia, τη μία εκ τω δύο πρωταγωνιστών.

Το GTA 6 λαμβάνει χώρα στην Vice City και θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά γυναίκα πρωταγωνίστρια που θα ονομάζεται Lucia. Η Rockstar Games δεν έχει αποκαλύψει ακόμα την ταυτότητα της ηθοποιού/voice actor, αλλά η κοινότητα πιστεύει ότι είναι μια ηθοποιός από τη γνωστή σειρά Law & Order.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι η Rockstar κρατάει κρυφές τις περισσότερες πληροφορίες για τα παιχνίδια της πριν αυτά κυκλοφορήσουν, ειδικά όσον αφορά το cast, με τους ηθοποιός να υπογράφουν NDA και να μην μπορούν να μιλήσουν μέχρι να γίνει διαθέσιμο το εκάστοτε παιχνίδι. Όπως κοινοποιήθηκε από τον λογαριασμό GTAVI_Countdown στο X, οι θαυμαστές έχουν συγκεντρώσει κάποια στοιχεία που αναφέρουν ότι η ηθοποιός Ana Esposito θα μπορούσε να έχει το ρόλο της Lucia στο παιχνίδι.

Δεν είναι μόνο η εμφάνιση και η φωνή που μοιάζει αρκετά θα λέγαμε (θα βρείτε και ένα βίντεο παρακάτω), αλλά και επειδή η ηθοποιός δεν έχει πλέον καμία public παρουσία στα social media, ενώ και το βιογραφικό της είναι «κενό» από το 2019 και μετά. Αυτό θα μπορούσε να είναι επειδή ίσως τότε να ξεκίνησε η παραγωγή του GTA 6 όπως αναφέρει και το The Gamer.

Αν και κάποιοι δεν το πιστεύουν. Δείτε βίντεο με την ηθοποιό στο Law & Order:

Η Ana Esposito είχε δικά της social media και όπως ανακάλυψαν πολλοί πλέον έχει κάνει private τον λογαριασμό της στο Instagram και αυτό πιστεύουν έγινε λόγω του NDA της Rockstar. Οι αποδείξεις σύμφωνα πάντα με αυτά που πιστεύουν οι fans δεν σταματούν εδώ. Η Rockstar έχει πάρει στα παιχνίδια της αρκετούς ηθοποιούς που έπαιζαν στη σειρά Law & Order, όπως είναι οι Roger Clark, Ned Luke και Steven Ogg και αυτό ισχύει και για την Esposito, μιας και εκείνη έχει εμφανιστεί στο συγκεκριμένο σόου. Τέλος, η Esposito ζει στη Νέα Υόρκη κοντά στο σημείο που είναι το mocap στούντιο της Rockstar Games.

Καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς δεν είναι τίποτα επίσημο.