Ανατροπή για την ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA 6!

Νέες πληροφορίες από πολύ αξιόπιστη πηγή
30 Μαρτίου 2024 11:56
Ανατροπή για την ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA 6!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, πριν μερικές ημέρες ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία ένα δημοσίευμα του Kotaku που έθεσε υπό αμφισβήτηση την ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA 6 που έχει υποσχεθεί η Rockstar Games. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τις πηγές του μέσου το GTA 6 υπάρχει το ενδεχόμενο να καθυστερήσει και ως εκ τούτου να χάσει την κυκλοφορία "εντός του 2025" και να μεταφερθεί για το 2026.

Το δημοσίευμα αυτό προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια σε πολλούς gamers που ανυπομονούσαν και ταυτόχρονα άγχωσε πολλούς επενδυτές, με την τιμή της μητρικής εταιρίας της Rockstar, της Take-Two, να κατρακυλά στο άκουσμα της είδησης.

Η βουτιά στη μετοχή της Take-Two μετά τις φήμες περί καθυστέρησης του GTA 6:

Ωστόσο, πολλοί έσπευσαν να αμφισβητήσουν την ανάρτηση του Kotaku, τονίζοντας πως βασίζεται σε πληροφορίες που ήδη ήταν γνωστές. Τώρα, η ανατροπή ήρθε από τον εξαιρετικά αξιόπιστο ρεπόρτερ του Bloomberg, Jason Schreier, ο οποίος ήρθε να επισημάνει ακριβώς το αντίθετο, αναφέροντας πως το δημοσιεύμα του Kotaku δεν ευσταθεί.

Ο Schreier επικοινώνησε με πηγές μέσα από τη Rockstar Games, οι οποίες διέψευσαν μια και καλή τη φήμη. Σύμφωνα με τον εξαιρετικά αξιόπιστο ρεπόρτερ για την ώρα δεν υπάρχει ακόμη κάποιος συγκεκριμένος λόγος για να πιστεύουμε σε κάποια καθυστέρηση. Φυσικά, κάτι τέτοιο μπορεί πάντα να συμβεί. Για την ώρα όμως είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε με σιγουριά και η Rockstar είναι αισιόδοξη για το 2025.

Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Schreier παρακάτω:

Επίσημα, λοιπόν, γνωρίζουμε ότι το Grand Theft Auto VI αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2025 για τα PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S.

Το πρώτο trailer του τίτλου που δημοσιεύτηκε πριν τρεις περίπου μήνες κατάφερε να γράψει ιστορία, κατακτώντας μέσα σε 24 ώρες τρία Ρεκόρ Γκίνες. Παράλληλα, πλέον κατέχει και ένα ακόμη παρά πολύ εντυπωσιακό ρεκόρ στο YouTube. Περισσότερα σχετικά με τα επιτεύγματά του μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Tο Grand Theft Auto 6 θα λαμβάνει χώρα στην φανταστική βερσιόν της πολιτείας της Φλόριντα, την οποία η Rockstar ονομάζει "Leonida". Στην ανακοίνωση γράφει χαρακτηριστικά: "Το Grand Theft Auto VI κατευθύνεται στην πολιτεία της Leonida, όπου βρίσκονται οι λουσμένοι με νέον δρόμοι της Vice City και πέρα από αυτούς, στη μεγαλύτερη και πιο καθηλωτική εξέλιξη της σειράς Grand Theft Auto μέχρι σήμερα."