Ασταμάτητο το GTA 6 – Το trailer έσπασε μόλις και τέταρτο ρεκόρ!

Συνεχίζονται τα επιτεύγματα
16 Δεκεμβρίου 2023 17:13
Ασταμάτητο το GTA 6 – Το trailer έσπασε μόλις και τέταρτο ρεκόρ!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, χρειάστηκαν μόλις 24 ώρες έτσι ώστε το GTA 6 να καταφέρει να σπάσει όχι ένα, αλλά τρία απίστευτα ρεκόρ, χάρη στο αρχικό του trailer που έγινε το πρώτο θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο αμέσως μετά τη δημοσίευσή του. Τώρα, τα επιτεύγματα συνεχίζονται για τον τίτλο της Rockstar Games, αφού το hype παραμένει στα ύψη και το trailer κατάφερε να σπάσει και τέταρτο ρεκόρ.

Αναλυτικότερα, το λεγόμενο ‘Trailer 1’ του GTA 6 δεν είναι πλέον απλά το gaming trailer με τα περισσότερα likes, αφού και επίσημα ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια 868 χιλιάδες likes. Αυτό καθιστά το trailer του GTA 6, αυτό με τα περισσότερα likes στο YouTube γενικότερα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο trailer, είτε πρόκειται για παιχνίδι, είτε πρόκειται για ταινία, είτε για άλλες μορφές ψυχαγωγίας. Ποτέ δεν έχει υπάρξει πιο πετυχημένο trailer γενικά στην ιστορία του YouTube.

Το ρεκόρ μέχρι πρότινος διατηρούσε η Bollywood ταινία Dil Bechara, με 10,862,715 likes.

Τα τρία Guinness World Records που κατέκτησε σε 24 ώρες το GTA 6:

Το πρώτο trailer του GTA 6 έγινε το πιο δημοφιλές gaming reveal trailer στο YouTube για τις πρώτες 24 ώρες, με 90,421,491 views.

Το πρώτο trailer του GTA 6 έγινε το gaming trailer με τα περισσότερα likes όλων των εποχών στο YouTube, με 8.9 εκατομμύρια likes μόνο στις πρώτες 24 ώρες.

Εκτός της gaming σφαίρας, το πρώτο trailer του GTA 6 έγινε το πιο επιτυχημένο βίντεο όλων των εποχών στην ιστορία του YouTube όσον αφορά τις πρώτες 24 ώρες (εξαιρούνται τα βίντεο κλιπ τραγουδιών).

Το Grand Theft Auto VI βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς, PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει οριστεί ακόμη, ωστόσο γνωρίζουμε πως αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2025.