GTA 6: Τα νεότερα για την κυκλοφορία του - Η εντολή της Rockstar στους εργαζόμενούς της

Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο της ανάπτυξης
29 Φεβρουαρίου 2024 09:54
GTA 6: Τα νεότερα για την κυκλοφορία του - Η εντολή της Rockstar στους εργαζόμενούς της

Το hype για το Grand Theft Auto 6 έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο καθώς το είδαμε αυτό από τα απανωτά ρεκόρ που έσπασε το πρώτο του trailer και τον "σεισμό" που προκάλεσε σε κάθε γωνιά του ίντερνετ και των social media. Τώρα, βάσει του έγκυρου ρεπορτάζ του Bloomberg έχουμε ευχάριστα νέα για την πρόοδο της ανάπτυξης και επομένως για την κυκλοφορία του, η οποία έχει οριστεί για εντός του 2025. 

Ο γνωστός ρεπόρτερ Jason Schreier μεταδίδει, λοιπόν, ότι η Rockstar Games ζήτησε από όλους τους υπαλλήλους της να επιστρέψουν στο γραφείο για πέντε ημέρες την εβδομάδα, καθώς το GTA 6 μπαίνει στην τελική φάση της ανάπτυξής του. Το πλάνο της εταιρίας, που αποκαλύφθηκε από την επικεφαλής του Publishing της Rockstar, Jenn Kolbe, αναφέρει ότι αυτό θα ξεκινήσει από τον Απρίλιο για λόγους "ασφάλειας" αλλά και ""παραγωγικότητας"

Ειδικά για το κομμάτι της ασφάλειας η Rockstar Games δεν θέλει επουδενί να πάθει ξανά κάποιο leak, όπως αυτό του Σεπτεμβρίου του 2022, και με αυτή την κίνηση θέλει να μειώσει τον κίνδυνο. Επίσης, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όλα βαίνουν καλώς μέχρι στιγμής για την Rockstar, η οποία θέλει να διασφαλίσει ότι το GTA 6 θα κυκλοφορήσει εντός του ανακοινωθέντος χρονοδιαγράμματος και δε θα έχουμε τυχόν καθυστερήσεις. 

Στο mail της η Kolbe αναφέρει ότι η Rockstar διαπίστωσε "απτά οφέλη" από την εργασία στο γραφείο, καθώς όπως ανέφερε: "Η πραγματοποίηση αυτών των αλλαγών τώρα μας φέρνει στην καλύτερη θέση για να παραδώσουμε το επόμενο Grand Theft Auto στο επίπεδο της ποιότητας και της τελειότητας που ξέρουμε ότι απαιτεί, μαζί με έναν οδικό χάρτη κυκλοφορίας που ανταποκρίνεται στην κλίμακα και τη φιλοδοξία του παιχνιδιού". Ο Schreier σημειώνει ότι "οι εργαζόμενοι δεν ενθουσιάστηκαν" με την απόφαση της Rockstar.

Το Grand Theft Auto VI αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2025 για τα PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S.

Το πρώτο trailer του τίτλου κατάφερε να γράψει ιστορία, κατακτώντας μέσα σε 24 ώρες τρία Ρεκόρ Γκίνες. Παράλληλα, πλέον κατέχει και ένα ακόμη παρά πολύ εντυπωσιακό ρεκόρ στο YouTube. Περισσότερα σχετικά με τα επιτεύγματά του μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.