Δυσάρεστες φήμες για το GTA 6 και την ημερομηνία κυκλοφορίας του

Το Kotaku μεταφέρει νέα που έρχονται κόντρα στο ότι όλα “βαίνουν καλώς“ στην Rockstar Games
22 Μαρτίου 2024 23:14
Δυσάρεστες φήμες για το GTA 6 και την ημερομηνία κυκλοφορίας του

Σε ένα έκτακτο δημοσίευμα του Kotaku έρχεται να βάλει φωτιά και να δυσαρεστήσει τους fans των GTA και του πολυαναμενόμενου Grand Theft Auto 6, καθώς θέτει υπό αμφισβήτηση την ημερομηνία κυκλοφορίας που έχει υποσχεθεί η Rockstar Games για το 2025

Αναμφίβολα το GTA VI είναι το πιο αναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι στην ιστορία και ο κόσμος περιμένει τις όποιες πληροφορίες διακαώς. To Kotaku στο δημοσίευμά του αναφέρει ότι λόγω του ότι η Rockstar Games ζήτησε από τους εξ αποστάσεως εργαζομένους της να επιστρέψουν στα γραφεία, ώστε να επισπευθεί η ανάπτυξη του GTA 6, η πλειοψηφία των developers και υπαλλήλων δεν πήρε με καλό μάτι την υποχρεωτική αυτή εντολή. 

Σύμφωνα με τις πηγές του μέσου που βρίσκονται εντός της Rockstar Games γίνεται λόγος πως το GTA 6 μπορεί να καθυστερήσει και ως εκ τούτου να χάσει την κυκλοφορία "εντός του 2025" -την οποία έχει υποσχεθεί- και να μεταφερθεί για το 2026. Αυτό ακούγεται διότι οι ιθύνοντες της Rockstar έχουν αρχίσει να ανησυχούν βλέποντας ότι η ανάπτυξή του έχει αρχίσει να μένει πίσω. Σημειώνεται όμως ότι εσωτερικά στη Rockstar το πλάνο είναι να βγει μέσα στο 2025 και μάλιστα στόχος της εταιρίας είναι να κυκλοφορήσει το Grand Theft Auto VI "στις αρχές του 2025"

Βέβαια, με τα νεότερα δεδομένα που έμαθε το Kotaku γίνεται ολοένα και πιο πιθανό το σενάριο ότι το πολυπόθητο sequel του GTA V μπορεί να μην κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη του 2025. Ακόμη, αν η ανάπτυξή του καθυστερήσει για διάφορους λόγους, τότε είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεγλιστρήσει για το 2026. 

Αυτό το ρεπορτάζ του Kotaku έρχεται μερικές εβδομάδες μετά από αυτό του επίσης έγκυρου Bloomberg, που έγραφε ότι η Rockstar ζήτησε από τους εργαζομένους της να επιστρέψουν σε πενθήμερη δια ζώσης εργασία, λόγω του ότι η ανάπτυξη του GTA 6 οδεύει στο τελευταίο της στάδιο.  

Επίσημα, γνωρίζουμε ότι το Grand Theft Auto VI αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2025 για τα PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S.

Το πρώτο trailer του τίτλου κατάφερε να γράψει ιστορία, κατακτώντας μέσα σε 24 ώρες τρία Ρεκόρ Γκίνες. Ακόμη, πλέον κατέχει και ένα ακόμη παρά πολύ εντυπωσιακό ρεκόρ στο YouTube. Περισσότερα σχετικά με τα επιτεύγματά του μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Tο Grand Theft Auto 6 θα λαμβάνει χώρα στην φανταστική βερσιόν της πολιτείας της Φλόριντα, την οποία η Rockstar ονομάζει "Leonida". Στην ανακοίνωση γράφει χαρακτηριστικά: "Το Grand Theft Auto VI κατευθύνεται στην πολιτεία της Leonida, όπου βρίσκονται οι λουσμένοι με νέον δρόμοι της Vice City και πέρα από αυτούς, στη μεγαλύτερη και πιο καθηλωτική εξέλιξη της σειράς Grand Theft Auto μέχρι σήμερα."