Τύπος έκανε αντιγραφή το trailer του GTA 6 στην πραγματική ζωή

Αξίζει Όσκαρ μοντάζ και σκηνοθεσίας αυτή η αναπαράσταση
12 Απριλίου 2024 20:03
Τύπος έκανε αντιγραφή το trailer του GTA 6 στην πραγματική ζωή

Πολλές φορές βλέπουμε "real life" αναπαραστάσεις παιχνιδιών όμως σαν και αυτή που έκανε ένας τύπος με το trailer του Grand Theft Auto 6, πρέπει να τη συμπεριλάβουμε σε μια από τις καλύτερες. 

Ο λόγος για τον YouTuber Andrew Levitt, ο οποίος έκανε μια όσο το δυνατόν πιο πιστή γινόταν αντιγραφή του περίφημου "Trailer 1"  του GTA 6 που έσπασε όλα τα ρεκόρ προβολών στην... πραγματική ζωή χρησιμοποιώντας πλάνα που ο ίδιος γύρισε ταξιδεύοντας στο Μαϊάμι. Πήγε σε κάθε πιθανή τοποθεσία που είναι εμπνευσμένη από το trailer όπως την παραλία του Μαϊάμι και την οδό Ocean Drive όπου βρίσκονται όλα τα νυχτερινά κλαμπ της πόλης.  

O YouTuber βρήκε και την "Lucia" στην πραγματική ζωή, για να ανοίξει με τον κατάλληλο τρόπο η αναπαράσταση του trailer του GTA 6, η οποία στην προκειμένη είναι η σύντροφος του Levitt, όπως αποκαλύπτεται στο behind the scenes βίντεο που θα δείτε παρακάτω. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά αξιέπαινο με τον Levitt να αναπαριστά πολλές από τις σκηνές του trailer με απίθανη ομοιότητα, δείχνοντας επίσης πόσο πολύ η Rockstar Games σατιρίζει το ίδιο το Μαϊάμι και την καθημερινότητα της πόλης. 

Tο Grand Theft Auto 6 θα λαμβάνει χώρα στην φανταστική βερσιόν της πολιτείας της Φλόριντα, την οποία η Rockstar ονομάζει "Leonida". Στην ανακοίνωση γράφει χαρακτηριστικά: "Το Grand Theft Auto VI κατευθύνεται στην πολιτεία της Leonida, όπου βρίσκονται οι λουσμένοι με νέον δρόμοι της Vice City και πέρα από αυτούς, στη μεγαλύτερη και πιο καθηλωτική εξέλιξη της σειράς Grand Theft Auto μέχρι σήμερα."

Επίσημα, λοιπόν, γνωρίζουμε ότι το Grand Theft Auto VI αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2025 για τα PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια μοναδική ματιά από τα παρασκήνια του "GTA 6 trailer in real life" και πώς γυρίστηκε. Απολαύστε το: