ALERT: Έχουμε ημερομηνία για το πότε θα βγει το trailer του GTA 6!

Η Rockstar προετοιμάζει τον πλανήτη για την έλευσή του
01 Δεκεμβρίου 2023 16:15
ALERT: Έχουμε ημερομηνία για το πότε θα βγει το trailer του GTA 6!

Η Rockstar Games κυριολεκτικά προετοιμάζει όχι απλά τον κόσμο του gaming αλλά ολόκληρο τον πλανήτη για τον σεισμό που θα προκαλέσει το πρώτο trailer του Grand Theft Auto 6. 

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, πριν από λίγο, η Rockstar μέσα από τα επίσημα κανάλια της στα social media, ανακοίνωσε ακριβώς την ημερομηνία που θα βγει το πρώτο trailer του GTA 6, το οποίο αναμφίβολα είναι το πιο hyped trailer όλων των εποχών. 

Κρατηθείτε, λοιπόν, διότι το πρώτο trailer του GTA 6 θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 16:00 η ώρα Ελλάδος, βάζοντας έτσι τέλος στη φημολογία γύρω από το πότε θα το δούμε. Ακολουθεί το σχετικό tweet της Rockstar με ένα λιτό εικαστικό και απλώς τις λέξεις "Trailer 1" και την ημερομηνία. Αυτά μόνο η Rockstar μπορεί και τα κάνει. 

Κάπως έτσι η Rockstar Games μένει πιστή στο ραντεβού που έδωσε με τους gamers για την κυκλοφορία του πολυπόθητου αυτού trailer, που αναμένεται να προκαλέσει ντελίριο σε κάθε άκρη του διαδικτύου και των social media. Λέτε να έχει και κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας μαζί του; Θα δείξει. Πάντως εικάζεται και φημολογείται έντονα ότι το παράθυρο κυκλοφορίας του GTA 6 θα είναι μεταξύ Απριλίου 2024 και Μαρτίου 2025, καθώς εκείνο είναι το διάστημα του οικονομικού έτους 0225 για την Take-Two. 

Προς το παρόν το σίγουρο είναι να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις σας για την έλευσή του.